ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS…. BXXLGHT

De november maand staat in het teken van MOMS op UrbanMoms.nl! Deze maand inspireren wij je elke donderdag met een tof merk, winkel of event speciaal voor JOU! Yay! En we sluiten deze MOMS maand af met een absolute must-have voor Kerstmis (wel even sparen)…

Nog een kleine maand tot aan Kerst en we mogen onszelf natuurlijk niet vergeten ladies ;) En deze must-have staat al zo lang op mijn wishlist, daarom moet ik hem met jullie delen vandaag! Zet al je spaargeld alvast even opzij, want heel goedkoop is hij niet. Maar te gek zijn ze zeker en een absolute eyecatcher voor in je huis; de plexiglas LED-lightbox van Bxxlght!
De boxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten (40 x 40 x 12 cm tot 70 x 90 x 13.5 cm) en beginnen bij €335. All I want for Christmas…
Note: En tot 2 december 2014 geeft Bxxlght.com 10% korting met de code XMAS10!

Bxxlght: plexiglas LED light box  | UrbanMoms.nl

Bxxlght: plexiglas LED light box  | UrbanMoms.nl

Bxxlght: plexiglas LED light box  | UrbanMoms.nl

Bxxlght: plexiglas LED light box  | UrbanMoms.nl

De Bxxlght is online te koop bij Bxxlght of bij deze shops in Nederland:  ANNA + NINA Department Store Amsterdam, Woodies at Berlin Amsterdam en Shop Noir in Maastricht.

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 161 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *