DE AMSTERDAMSE PIJP IS EEN NIEUWE KIDS CONCEPT STORE RIJKER! door Evelien

Weer een kids conceptstore zal je misschien denken, maar in mijn ogen kunnen er niet genoeg zijn. De Kleine Parade is de nieuwste in het rijtje naast Blender en Minimarkt. In de Gerard Doustraat waar inmiddels super veel leuke boetiekjes met originele spullen zitten, zit de winkel waar het licht vanaf verschillende hoeken en lichtkoepels mooi naar binnen valt.
In het linkerdeel de winkel, in het midden de bar en rechts het café en atelier (af te huren voor feestjes).

Ik stap samen met Tycho de winkel in en direct valt mijn oog op de meeste leuke kleertjes, ja ik geef toe, vooral op een paar vrolijke jurkjes voor het kleine meisje in mijn buik, ik moet me echt inhouden. Ook voor de jongens zie ik leuke dingen, volgende keer maar even in mijn eentje terug, zodat ik rustig kan shoppen ;-)

Kids concept store De Kleine Parade Amsterdam | UrbanMoms.nl

De winkel is qua design en kleur echt te gaaf, de scheiding tussen de winkel en het atelier met de glazen wand is prachtig en de vrolijke bloemen op de tafeltjes laten me snel thuis voelen. De gezellige eigenaresse Merel kletst gezellig, kortom de sfeer is hier fijn!

Tycho vindt direct allemaal fijn speelgoed om mee te spelen, wat mij de kans geeft rustig rond te kijken en te genieten van mijn koffie, Power Ball & Milk Magazine (altijd fijn). Ik kom hier zeker snel terug!

De Kleine Parade bevind zich aan de Gerard Doustraat 142-144 in Amsterdam, www.dekleineparade.com

Kids concept store De Kleine Parade Amsterdam | UrbanMoms.nl

Kids concept store De Kleine Parade Amsterdam | UrbanMoms.nl

Kids concept store De Kleine Parade Amsterdam | UrbanMoms.nl

Credits top photo: Facebook De Kleine Parade

(Visited 2.881 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *