DE LUIERTAS VAN… DEBBIE VAN DER PUTTEN

De luiertas van… Debbie van der putten | UrbanMoms.nl

Debbie heeft de wereld rond gereisd als model en spokesperson voor jongeren met een handicap en werkt op dit moment parttime bij een reisbureau. Afgelopen mei is zij bevallen van haar zoontje, Oliver-James, en sindsdien geniet zij vooral van haar zwangerschapsverlof en gezinnetje. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig wat zij meeneemt in haar luiertas als zij op pad gaat met Ollie.

Essentials volgens Debbie

De luiertas van Debbie is de klassieke Monogram Neverfull GM van Louis Vuitton. Het was voor Debbie lastig een leuke luiertas te scoren en ze mag zichzelf 1 keer per jaar trakteren op een nieuwe designertas. Toen zij in New York was, kocht zij dit exemplaar en haar vriend kreeg bijna een beroerte van de prijs! Zelf is ze heel blij met de tas, omdat hij lekker ruim is en er een klein tasje bij zit waar ze haar eigen spullen, zoals pasjes en telefoon, in kan bewaren. En de tas staat ook nog eens leuk bij de Bugaboo Buffalo Escape!

Als ze op pad gaat met Ollie heeft ze altijd een verschoningsmatje van Kipkep, hydrofiele doek van de Hema, Zwitsal sensitive bollendoekjes en een schoon rompertje van Noppies bij zich. Ook neemt ze altijd een spuugdoek mee van Koeka (Roma), deze is lekker groot en blijft goed op haar schouder liggen. Sudocrem voor de droge plekjes en schrale billetjes, een witte bandana slab met blauwe sterretjes van de Wibra en het hertenkalf speeltje van Sophie de Giraf mogen ook niet ontbreken. Daarnaast heeft Debbie ook altijd een etui van Kipkep bij zich voor borstkompressen die gematcht zijn bij het verschoningsmatje voor Ollie, deze zijn onmisbaar bij het geven van borstvoeding.
Op dit moment is Ollie’s favoriete knuffel een wit gehaakt muisje van Happy Horse, maar hij is ook gek op de wagenspanner met vilten huisjes van Studio Blomm.

En deze items zitten er in haar luiertas:

 1. Romper Tim met autootjes van Noppies
 2. Wagenspanner met vilten huisjes van Studio Blomm
 3. Hydrofiele doeken van Hema
 4. FanFan het hertenkalf van Sophie de Giraf
 5. Monogram Neverfull GM van Louis Vuitton
 6. Sensitive billendoekjes van Zwitsal
 7. Verschoningsmatje en borstcompressen etui van Kipkep
 8. Sudocrem crème
 9. Eco muis knuffel van Happy Horse

De luiertas van… Debbie van der putten | UrbanMoms.nl

(Visited 5.998 times, 1 visits today)

6 Responses to "DE LUIERTAS VAN… DEBBIE VAN DER PUTTEN"

Add Comment
 1. Jody van Bijsterveld

  14 oktober 2015 at 21:53

  Naar aanleiding van dit artikel heb ik ook die leuke wagenspanner besteld voor de komst van onze kleine meid. Helaas na bestelling (15 aug) nooit niks ontvangen.. Studio blomm reageert ook op mail.

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   15 oktober 2015 at 12:00

   Hi Jody,
   Wat ontzettend vervelend! De link heb ik zojuist uit het artikel verwijderd, want zo te zien is de webwinkel gesloten. Erg balen van jouw bestelling. Misschien zit hier nog een leuke wagenspanner tussen: http://www.angelshandmade.nl/c-2977412/wagenspanners/
   Groet Esther

   Beantwoorden
 2. Jill

  16 november 2015 at 13:18

  Hallo Urban Moms!

  Ik ben helemaal weg van de geboorte aankondiging van Ollie! Hebben jullie het zelf gemaakt of ergens besteld? Ik hoor het graag!

  Met vriendelijke groet,

  Jill

  Beantwoorden
 3. Kirsten

  6 september 2016 at 22:07

  Ik vind de kinderwagen ontzettend leuk en zou graag willen weten welk merk dit is.

  Beantwoorden
  • Esther Buitendijk

   8 september 2016 at 10:32

   Hi Kirsten! De kinderwagen van Debbie is een Joolz :) Groet! Esther

   Beantwoorden
   • Belle

    28 december 2016 at 23:04

    Het is een Bugaboo Buffaloo Escape ;)

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *