DE NIEUWE MINGO KIDS COLLECTIE IS VERKRIJGBAAR!

Het merk Mingo Kids, is bij de meesten inmiddels wel bekend. In mijn voorgaande blogs heb ik er ook al geregeld aandacht aan gegeven, kortom ik ben fan en een uitgebreide introductie is denk ik niet eens meer nodig.

Maar voor degene die Mingo Kids nog niet zo goed kennen, in het kort; het is een Nederlands label opgericht door Naomi in 2014. Alle items zijn minimalistisch, comfortabel en functioneel. Veel van de items zijn unisex en goed te combineren met elkaar maar ook met andere merkjes. De materialen zijn zorgvuldig gekozen, kwalitatief zijn het geweldige items en alles wordt geproduceerd in Portugal.

Mingo kids SS17 | UrbanMoms.nl

Wederom weer te leuk!

De kleuren forrest green, caramel, dusty pink en black in combinatie met de vertrouwde stripes en dots zorgen weer voor een prachtig en speels kleurenpalet. Niet alleen geweldige nieuwe items maar ook het logo van Mingo Kids is in een nieuw jasje gestoken. Dat zelfde geldt voor de longsleeve, ook die heeft een kleine restyling ondergaan; een nieuwe pasvorm met 2 kleine splitjes aan de achterzijde. De kleur dusty pink is een oude vertrouwde kleur. Deze kleur heeft al eens in een eerdere collectie gezeten is dus weer terug van weg geweest en gelukkig maar!

Mingo kids SS17 | UrbanMoms.nl

NIEUW: Mingo rompers

Daarbij zijn er nu ook de rompertjes verkrijgbaar, ideaal dus. De 2 kleinste maatjes hebben een hele handige overslag, wat het aan en uit doen een stuk gemakkelijker maken.

Fiene draagt op de foto de forrest green dress (is die niet geweldig?) met de dusty pink longsleeve, de bijpassende kniekousen maken het helemaal af. Op de andere foto draagt Fiene de dot romper.

Nieuwsgierig geworden? Om de gehele collectie te bekijken, check mingokids.com.

Alvast heel veel shop plezier!
Liefs Elise

Mingo kids SS17 | UrbanMoms.nl

Elise (30) is mama van Fiene Philou (2015) en woont samen in hartje Rotterdam. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze ook een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie voor meisjes.

(Visited 478 times, 1 visits today)

One Response to "DE NIEUWE MINGO KIDS COLLECTIE IS VERKRIJGBAAR!"

Add Comment
  1. Driss Fashion

    24 februari 2017 at 16:23

    Leuke blog! Ik zit zelf niet echt in de kindermode maar de stijl bevalt me wel! Driss

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *