[EVENT REPORT] TOMS LANCEERT OCEANA SEA TURTLE COLLECTIE

Op uitnodiging van TOMS was ik gisteren in Amsterdam bij de lancering van de TOMS Animal Initiative schoenencollectie. Een initiatief om de zeeschildpad te beschermen.
Dit doet TOMS in samenwerking met Oceana, de grootste internationale belangenorganisatie die uitsluitend pleit voor de bescherming van de oceanen wereldwijd. Voor elk paar schoenen van de Sea Turtle Collectie gaat €5 naar de Oceana zodat zij zeedieren zoals de zeeschildpad kunnen helpen beschermen. Zijn deze kids schoentjes niet te enig?

TOMS x Oceana Sea Turtle | UrbanMoms.nl

TOMS x Oceana Sea Turtle | UrbanMoms.nl

TOMS x Oceana Sea Turtle | UrbanMoms.nl

TOMS x Oceana Sea Turtle | UrbanMoms.nl

One for One

En zoals altijd geeft TOMS voor elk paar schoenen dat je koopt, één paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. One for One®.

De collectie is er voor heren, dames en kinderen. Je vindt de Sea Turtle Collection van TOMS en Oceana in geselecteerde TOMS-winkels, bij geselecteerde winkeliers en op shoptoms.nl.

Foto credits: Betephotography

Esther (34) is de oprichter van UrbanMoms.nl, runt haar bedrijf Blogstreet, is moeder van Flint (nov ’10) en Riff (sept ’15) en woont samen in Rotterdam. Op de blog deelt ze fijne dingen om te doen in de stad met kids: hotspots, fashion & must-haves. Get inspired!

(Visited 94 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *