FABULOUS FRIDAY: WIN 2 PAAR WOBS aka Warm On Bikes!

Vorige week hebben we zoveel leuke reacties gehad op de WOBS (Warm On Bikes) dat wij twee paar weg mogen geven! Het is de variant die geschikt is voor een fiets met handrem, dus extra veilig. Je kunt kiezen uit een panter print of een sterren print (ook geschikt voor dads!). Meer weten over de WOBS? Lees onze blog hier terug.

How to WIN?
1. Like UrbanMoms hier (of like ons op Twitter, wanneer je ons al op FB leuk vindt)
2. Like Warm On Bikes hier
3. Laat hieronder weten -op dit blog- naar welke WOBS jouw voorkeur uitgaat en waarom je ze wilt winnen!

De winnaar wordt donderdag 20 februari 2014 bekend gemaakt op de Facebook van UrbanMoms.nl.

WOBS: Warm On Bikes | UrbanMoms.nl

WOBS: Warm On Bikes | UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 203 times, 1 visits today)

29 Responses to "FABULOUS FRIDAY: WIN 2 PAAR WOBS aka Warm On Bikes!"

Add Comment
 1. kimberly van den berge

  14 februari 2014 at 07:11

  ik wil heel graag de panterversie winnen, ten eerste omdat het echt mijn print is, lekker opvallend en stoer! Ten tweede zit ik veel op fiets en is Nederland niet het warmste en droogste land dus is extra kleding niet onnodig! Ten derde zijn mijn handvaten onlangs gestolen (ik weer niet wat je met handvaten moet) en heb ik nu alleen het ijzer wat helemaal koud is! (en glad)

  groetjes Kimberly

  Beantwoorden
 2. Nathalie de Kraker

  14 februari 2014 at 07:24

  Wat zien die er heerlijk uit! Ik vind ze beide leuk, denk dat de panter een kleine voorkeur heeft.
  Deze zijn meer dan welkom, zonder rijbewijs en in een achteraf dorpje wonen is goed voor de lijn, maar in de winter hebben mijn handen het zwaar te voorduren.
  Ik ga megahard duimen voor mezelf. Wat zullen ze leuk staan op mijn roze transportfiets!
  Leuke actie!!!

  Beantwoorden
 3. Carla Velzeboer

  14 februari 2014 at 07:25

  Waarom ik de WOPS met sterren wil winnen??? Omdat ik in de Westbeemster woon.. Nu denk je Westbeemster??? Ja dat is n dorp met 8 huizen, een kerk, een voetbalvereniging en een kroeg.. Daar is dus niks.. Vanuit daar moet je alles op de fiets doen. En met WOPS word dat nu dus leuk! Daarom wil ik ze winnen

  Beantwoorden
 4. jolijn

  14 februari 2014 at 07:45

  Ow ik ga dan zeker voor de panterprint. Die zijn gaaf !!!

  Beantwoorden
 5. Marjon

  14 februari 2014 at 07:47

  De sterrenprint. I just love stars and so does my little princess!! Over twee weken ga ik weer aan het werk, op de fiets, na twee jaar in een warm land en dit zou echt ideaal zijn!!!

  Beantwoorden
 6. Katrien Petit

  14 februari 2014 at 07:59

  Bij gebrek aan een rijbewijs ben ik verplicht te fietsen. Omdat ik dan altijd (écht altijd) koude handen heb en vaak mijn handschoenen vergeet zou het leuk zijn moest ik de panterversie winnen. (Cold) fingers crossed x

  Beantwoorden
 7. Willemijn

  14 februari 2014 at 08:01

  Jaaaa pick me!!;)) degene voor fiets met handrem! Kan ik mijn oude weg doen en weer veilig en warm fietsen! X

  Beantwoorden
 8. cndy van Echtelt

  14 februari 2014 at 08:15

  WAUW die wil ik wel met 4 kids zit ik de hele dag op de fiets halen en brengen wat zou het heerlijk warm zijn mijn voorkeur gaat uit naar black and white stars fingers cross

  Beantwoorden
 9. Manja Meijer

  14 februari 2014 at 09:06

  Echt heel supergraag zou ik de panterversie willen winnen, nooit meer koude handen, maar ook zeer stylish verantwoord en ziet er ook nog een stoer uit! Iedereen verdient wel een iets te winnen om welke reden dan ook, dus ik ook :)

  Beantwoorden
 10. Susanne

  14 februari 2014 at 09:15

  Ik zou graag de panter W

  Beantwoorden
  • Susanne

   14 februari 2014 at 09:19

   Nou ja de helft van mijn reactie staat er niet??
   Ik wil ze graag winnen omdat ik met 3 jonge kinderen geen tijd heb ze te zoeken en dus vaak zonder fiets bbbrrr en met deze fantastische uitvinding hoeft dat nooit meer!
   Ideaal!

   Beantwoorden
 11. Julie Pauwels

  14 februari 2014 at 09:39

  Omdat ik met deze WOBS vaker de fiets zou nemen!

  Beantwoorden
 12. Krista van Vliet

  14 februari 2014 at 09:40

  Ik wil wel eens warm en wild op de fiets met panter-wobs in plaats van verkleumd en koud met witte vingers .

  Beantwoorden
 13. Sofie Dekkers

  14 februari 2014 at 09:50

  Waaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuw, ik doe heel graag mee omdat de mijne niet warm genoeg zijn (van Bikecap) en de print maakt me op zich niet veel uit, als mijn handjes maar gewarmd worden op de fiets!

  Beantwoorden
 14. Eleanor Marbus

  14 februari 2014 at 10:02

  Wij willen heel graag de leopard print wops winnen, ik en mijn drie kinderen fietsen elke dag naar school, de supermarkt, dans klas, zwem les overal! Wij wonen in centrum Rotterdam dus het heeft geen zin om de auto te gebruiken, en met deze coole wops zou de ritjes heen en weer veel prettiger zijn!

  Beantwoorden
 15. ine de vis

  14 februari 2014 at 10:26

  Ik wil supergraag meedoen met deze leuke fabulous Friday WOB-give-away!!! De reden is dat ik met mijn winterhanden wel wat warmte kan gebruiken op de fiets (en het is nog niet eens echt winter geweest hier in België hé). Binnenkort reist mijn kleine meisje ook mee op de fiets en dan heeft ze toch iets moois om naar te kijken :-). Mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte met sterren!

  Beantwoorden
 16. Marloes de Wals

  14 februari 2014 at 11:52

  Geen voorkeur vind ze allemaal prachtig! Ik zou graag een paar willen winnen omdat ik elke dag de kinderen naar school niet brengen op de fiets. Door weer en wind omdat ik geen rijbewijs heb helaas :(

  Beantwoorden
 17. Anita

  14 februari 2014 at 13:29

  WOB prachtige uitvinding.
  Vergeet m’n handschoenen zo vaak. Wat handig om ze gewoon aan je fiets te hebben hangen!!
  W= Wat
  O= Ongelofelijk
  B= Bedacht!
  Die met sterrenis echt mijn smaak!

  Beantwoorden
 18. Wendy Maaskant

  14 februari 2014 at 13:35

  Nooit meer koude handen op de fiets!!! Terwijl de (3) kids droog, warm en uit de wind zitten in de bakfiets…… Wat een geweldig product! En voorkeur….de sterren! SUPER!!

  Beantwoorden
 19. Nathalie Bosman

  14 februari 2014 at 14:19

  Omdat ik vorige maand de auto de deur uit heb gedaan en nu alles op de fiets doe , kind naar school brengen , boodschappen doen , naar muziekles. En dat alles door win en wind ! Ik zou ze zeer goed kunnen gebruiken :-)

  Beantwoorden
 20. Nathalie Bosman

  14 februari 2014 at 14:20

  Ik, vind de panterprint trouwens beestachtig gaaf :-)

  Beantwoorden
 21. Maaike Swart

  15 februari 2014 at 14:34

  Wauw! Wat een handige dingen.
  Ik wil graag de ster WOBS winnen zodat ik ’s ochtends m’n dochtertje, Guusje, warm naar de kinderopvang kan brengen en door naar m’n werk met warme handjes!

  Beantwoorden
 22. Thea

  16 februari 2014 at 20:20

  Wauw!!!! welke uitvoering maakt niet uit. Beide geweldig!

  Beantwoorden
 23. Marjolein Haak

  16 februari 2014 at 21:34

  Oeh! Die panter WOBS zien er fantastisch uit en zouden wel héél erg in handy komen op mijn fiets, aangezien ik er altijd pas als alles en iedereen veilig ingesnoerd, vastgegespt, dichtgeklikt, etc. is, achterkom dat mijn handschoenen weer eens onderin de fietsmand zitten, grrr/brrr!

  Beantwoorden
 24. Els De Backer

  17 februari 2014 at 20:09

  Ik ben een typische “goed weer fietser”. Zo komt het dat mijn fiets al enkele maanden haar winterslaapje houdt in de garage. Maar van zodra het ’s morgens niet meer te donker is, en van zodra het niet te koud is, enz…. dan ga ik weer zoveel mogelijk met de fiets naar het werk. U ziet, de goede voornemens zijn er wel, maar ik moet nog even erin komen…
  Nu denk ik dat met zo’n paar prachtige Wobs, dat het nieuwe fietsseizoen zeker met enkele weekjes vervroegd zal worden. Want het koude handen excuus valt helemaal weg natuurlijk!
  Jullie kunnen me dus flink helpen!
  En als kattenliefhebber, gaat mijn voorkeur uiteraard uit naar de panter print!

  Beantwoorden
 25. Marloes de Wals

  19 februari 2014 at 11:44

  Oo dit zou geweldig zijn voor mij. Elke dag fietsen met twee kinderen is niet prettig met koud weer. Dit zou een uitkomst zijn voor de koude handen!

  Beantwoorden
 26. Aline & Finn

  19 februari 2014 at 18:48

  “Nee mama, ik hoef geen wanten aan… ” (na 2 minuten fietsen: “mama mijn handjes zijn KOUD!!!”.. Dus ik weer afstappen, wantjes aan… Totdat ik deze WOBs ontmoet.. Wel of geen wanten, al fietsend kan ook Finn zijn handen af en toe even warmen! Iedereen blij :-D

  Beantwoorden
 27. Miranda Hong-Schuttevaar

  19 februari 2014 at 21:52

  Ik zou graag de WOBS met sterrenprint winnen. Dit zodat ik ook in de winter gezellig en veilig met zoonlief kan fietsen. Daarbij kan Puck zijn handjes ook warmen in de WOBS, waardoor we dubbel zoveel plezier aan de WOBS zullen beleven!

  Beantwoorden
 28. Wieteke

  19 februari 2014 at 22:12

  Als eerste zag ik dit natuurlijk op Facebook bij Urbanmoms! Daarna zag ik er een blije moeder mee fietsen. Stikjaloers was ik, want het was een waterkoude dag! Ik zou graag de panterversie winnen. Superleuk én warm!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *