FABULOUS FRIDAY: WIN JOUW UNIEKE GEBOORTJEKAARTJES VAN LIEF LEUK & EIGEN

Ben je opzoek naar een origineel en mooi geboortekaartje voor jouw aanstaande kindje? Stop met zoeken, wij hebben dé plek gevonden voor je.

Er komt een moment in je zwangerschap dat je toch echt een keuze moet gaan maken over het kaartje. En zijn er niet al zoveel dingen waar je over moet beslissen? Het kaartje is er dus één van en er zijn zoveel mogelijkheden, vormen en varianten en soms weet je gewoon niet waar je nou moet zoeken. Had ik bijvoorbeeld maar geweten van het bestaan van Lief Leuk & Eigen toen ik zwanger was, dat had me heel wat kopzorgen gescheeld. Ik wist wel een beetje wat ik wilde en kwam uiteindelijke bij 3 verschillende leveranciers terecht, niet echt handig.. Bij Lief Leuk & Eigen kan alles, zo kan je naast het kaartje de enveloppen, sluitstickers én etiketten inclusief de adressen er op geprint bestellen. Hoe handig is dat!

En de keuze is reuze, want kijk eens naar deze kleine selectie van kaartjes die ze reeds gemaakt hebben. Echt zo gaaf, ik zou bijna nog voor een vierde gaan…

LLE|UrbanMoms.nl

LLE|UrbanMoms.nl

LLE|UrbanMoms.nl

Je kan kiezen uit bestaande ontwerpen, je eigen ontwerp delen met ze wat zij dan kunnen maken of de designers iets heel gaafs laten ontwerpen. Je kan het zo gek niet bedenken. Ik vind zelf de Labels & Tags lijn echt geweldig, lijkt een beetje op wat ik had bij het kaartje voor Mickey.

LLE|UrbanMoms.nl

En het leuke is, wij mogen twee lezers heel blij maken! We geven namelijk het volgende weg aan twee winnaars: een gratis ontwerp-op-maat van de designstudio van Lief Leuk & Eigen én het drukwerk twv 200 euro! Wat moet je doen en hoe werkt het?

  • Bedenk een leuk idee voor jouw Labels & Tags kaartje
  • Deel deze met ons door het idee te mailen naar: evelien@urbanmoms.nl
    • Vermeld in het subject ‘Give-away UrbanMoms’
  • UrbanMoms en Lief Leuk & Eigen kiezen uit alle inzendingen de twee leukste ideeën
  • Wij nemen contact op met de winnaars om het proces op te starten en verdere details te bespreken

Veel plezier met het bedenken van wat moois en we kijken uit naar de inzendingen! Inzenden van de ideeën kan tot vrijdag 30 September.

LLE|UrbanMoms.nl

Evelien is moeder van Piet (’10), Tycho (’12) en Mickey Charlotte (sept ’15) en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

(Visited 372 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *