FLINT IN ZIJN NIEUWE ZOMERJAS VAN SAMA SAMA SHOP

Afgelopen weekend hebben we kunnen proeven aan het heerlijke lenteweer! We want more!! Zo fijn om er met het gezin op uit te gaan. Maar hebben jullie al een zomerjas voor de kids in huis?
Voor Flint heb ik deze krokodillen jas van Mini Rodini van de webshop Sama Sama gekregen. Wat is hij leuk he?! En echte must-have voor coole boys en stoere meiden. Ja, ook voor meiden vind ik hem super leuk!
En het fijne van Mini Rodini is dat zij o.a. gebruik maken van organic katoen en gerecycled polyester en dus bewust bezig zijn met duurzaamheid en de natuur. En laat dit nu ook een belangrijke peiler zijn voor Sama Sama. Een super goede match dus.

Crocodile baseball jacket van Mini Rodini

Flint draagt hier dus de ‘crocodile baseball jacket’ van Mini Rodini. De jas is licht gewatteerd en van binnen afgewerkt met licht satijnen stof. Aan de boven- en onderkant en bij de mouwen is de jas afgewerkt met ribstof. Ik was van tevoren licht synisch over de gewatteerde voering, want wanneer dit niet goed gemaakt is, kan dit verschuiven. Maar zoals ik van Mini Rodini gewend ben, hebben ze dit ook weer voortreffelijk gedaan. Echt een mooie jas waar Flint deze zomer (en misschien zelfs volgend jaar) prima mee door komt! Get inspired!

Bekijk alle items in de shop van Sama Sama hier.

Crocodile jacket Mini Rodini voor Sama-Sama-Shop | UrbanMoms.nl

Crocodile jacket Mini Rodini voor Sama-Sama-Shop | UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 729 times, 1 visits today)

One Response to "FLINT IN ZIJN NIEUWE ZOMERJAS VAN SAMA SAMA SHOP"

Add Comment
  1. Lieke

    7 april 2015 at 17:18

    Hele leuke en vrolijke jas!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *