Guestblog Daniella Hopper Coffee | UrbanMoms.nl

HOTSPOT: RELAXED ONTBIJTEN/LUNCHEN BIJ HOPPER COFFEE door gastblogger Daniella

Mijn naam is Daniella en ik ben een drukke, werkende en zwangere (21 weken) moeder van zoontje Brooklyn (3). Ik woon samen met mijn vriend, zoontje en Engelse Bulldog net buiten Rotterdam. Ik ben dol op Rotterdam en daarom werk ik er niet alleen maar kun je me er ook zeer regelmatig buiten werktijd vinden. Mijn zoontje gaat lekker mee en daardoor zoek ik automatisch de plekjes in Rotterdam op waar je relaxed met kids kunt eten, winkelen en/of wandelen. Het moet voor zowel ons -als mijn kleine ventje- leuk en ontspannen zijn tijdens die kostbare vrije uurtjes die we samen doorbrengen.

Mijn tip die ik met jullie wil delen en dat is: Hopper Coffee!! Een beetje verborgen maar direct om de hoek van Witte de Withstraat. Het is lekker ruim opgezet en er hangt een relaxte sfeer. Je kunt er een overheerlijk ontbijtje of lunch bestellen gemaakt van producten van goede kwaliteit. En dan heb ik nog niks gezegd over de koffie die zijn serveren. Ze zijn niet zonder reden door Esquire Magazine uitgeroepen tot beste koffiebar van Nederland. En om het nog aantrekkelijker te maken, raad ik iedereen met kids aan om boven te gaan zitten. Ze hebben daar een kinderhoek gecreëerd waar de kleintjes naar hartenlust kunnen spelen met een grote hoeveelheid speelgoed die ze daar voor ze klaar ligt.

Afgelopen zaterdag zijn wij de auto ingestapt om te shoppen in Rotterdam centrum en halverwege begon het gieten. Uiteraard kwam ik op het idee om de auto voor Hopper te parkeren en daar even te schuilen onder het genot van een croissantje, een bekertje appelsap voor mijn zoontje en soy latte en wifi voor mij. Hij kon er lekker spelen en ongemerkt zaten wij er toch wel wat langer dan verwacht. Uiteindelijk heb ik bijna niet geshopt, maar de koffie was meer dan een ritje waard.

Guestblog Daniella Hopper Coffee | UrbanMoms.nl

Guestblog Daniella Hopper Coffee | UrbanMoms.nl

Guestblog Daniella Hopper Coffee | UrbanMoms.nl

Guestblog Daniella Hopper Coffee | UrbanMoms.nl

Guestblog Daniella Hopper Coffee | UrbanMoms.nl
HOPPER Coffee vind je aan de Schiedamse Vest 146 in Rotterdam [010-4130638].

(Visited 295 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *