GEPERSONALISEERDE SIERADEN VAN BELGISCHE ONTWERPERS door Anais

Antwerpen is niet alleen gekend als enorm shopping walhalla en de plek bij uitstek voor culinaire hoogstandjes. De stad telt ook een paar super gekende juweelontwerpsters die geen enkele Belg onverschillig laat. Denk aan ontwerpduo Wouters & Hendrix, Brusselse ontwerpster Christa Reniers en Anne Zellien.

Deze laatste ontwerpster is in mijn vriendinnenkring alom gekend voor haar ‘spreuken’ medaillons aan kettingen, maar ook aan armbanden en op ringen. Ik ken maar weinig Antwerpse dames zonder medaillon :).

Persoonlijk cadeau

Het mooie is dat je de spreuk ook zelf kan personaliseren. Zo heb ik van mijn mama eentje gekregen voor de geboorte van Lou met zijn naam en geboortedatum & een klein hartje eraan. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik hem aan mijn nek heb hangen, het maakt deel uit van me.

Anne Zellien jewelry: kids & mom | UrbanMoms.nl

Personaliseer je eigen armband of ketting

De collectie van Anne Zellien word gekenmerkt door haar voorliefde voor ‘sentimental jewelry’, een stijl die tijdens de 17de en 18de eeuw erg upcoming was. Veel van haar stuks krijgen een geheime, persoonlijke boodschap mee waarmee ze de band tussen diegene die het juweel geeft en diegene die het krijgt benadrukt. Daarnaast brengt ze in iedere collectie tijdloze ontwerpen waar je nooit genoeg van krijgt!
Super als je op zoek bent naar een origineel kado of het nu is voor je hartsvriendin, zus, moeder of jezelf is. Er is voor ieders wat wils.
Handig is de webshop van Anne Zellien, waar je zo medaillons kan bestellen en personaliseren door iets op de achterkant te laten graveren.

Anne Zellien jewelry: kids & mom | UrbanMoms.nl
Pic credits: Anne Zellien Twikit

Anaïs (30) is mama van Lou (2012) en werkt als accountmanager bij Bugaboo. Ze woont in Brabant, maar als rasechte Antwerpse gaat haar hart nog steeds sneller slaan voor deze prachtige stad aan de Schelde. Zij tipt jullie regelmatig de leukste shops en hotspots.

(Visited 1.148 times, 1 visits today)

4 Responses to "GEPERSONALISEERDE SIERADEN VAN BELGISCHE ONTWERPERS door Anais"

Add Comment
 1. Corine

  8 oktober 2014 at 20:23

  Wat een prachtige sieraden! Bedankt voor de tip, dit ga ik zeker onthouden!

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   10 oktober 2014 at 20:56

   YW! Leuk om te geven of om te krijgen natuurlijk. De feestdagen komen er weer aan ;)

   Beantwoorden
 2. Celina

  11 februari 2016 at 00:16

  zegt:Dat klinkt leuk!! (en gaeivrlajk voor de portemonne9e!!)Wij hadden dit weekend ook zoiets in Belgieb, de Vitrine, ook met allemaal leuke webshops maar wel niet zo groots als bij jullie.(we zijn er wel niet geweest)Alvast een leuke nieuwe week Chantal!xxx

  Beantwoorden
 3. Raquel

  19 mei 2018 at 16:27

  Wauw, wat onwijs leuk! Vooral fan van de 3-D :-)))

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *