HAPPY NEW YEAR!

Happy New Year! Hello 2015 | UrbanMoms.nl

2014 was een bijzonder blog jaar. In april werd ik o.a. officieel zelfstandig ondernemer, kocht ik mijn droomauto, trouwde mijn zusje in Italië met haar grote liefde, vierde UrbanMoms.nl haar eerste verjaardag in augustus en organiseerde ik de Dutch Mom Blog Awards. De stap naar zelfstandige was enorm spannend, maar wat ben ik dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Het is voor mij de beste beslissing ooit geweest! Elke dag mogen doen wat je het allerliefste doet. Hoe bijzonder is dat…

Voor 2015 staan er nog veel meer plannen op stapel. Verbinden is een belangrijke doelstelling voor 2o15, zowel persoonlijk als zakelijk. Uiteraard zal ik dagelijks mijn inspiratie op UrbanMoms.nl met jullie blijven delen. Maar ook offline zal ik meer gaan doen, zoals lezingen geven en events organiseren. Zo komt er bijvoorbeeld een 2e editie van de Dutch Mom Blog Awards en geef ik in januari een lezing over bloggen op modevakbeurs de Kleine Fabriek.

Ik kijk uit naar een nieuw jaar, nieuwe samenwerkingen, nieuwe plannen, nieuwe mogelijkheden met veel fijne mensen om mij heen.
Jullie ontzettend bedankt voor jullie support en het volgen van UrbanMoms.nl so far! It’s been great, THANK YOU so much! HAPPY 2015 y’all!!

XO Esther

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 103 times, 1 visits today)

4 Responses to "HAPPY NEW YEAR!"

Add Comment
 1. Corine

  2 januari 2015 at 14:20

  Happy 2015! Ik kijk weer uit naar je blogs!

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   3 januari 2015 at 17:47

   Dank je wel Corine! Jij ook een heel fijn jaar toegewenst. xx

   Beantwoorden
 2. Dana

  14 januari 2015 at 13:05

  Fantastische website…ontzettend leuk en inspirerend! Ik ben fan.
  Jammer dat de lezing in de kleine fabriek alleen voor vakmensen is…had erg graag naartoe gegaan om vooronderzoek te doen voor een mogelijke carriereswitch! Veel plezier & succes alvast!

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   14 januari 2015 at 22:41

   Wat een enorm compliment Dana, dank je wel! En bedankt voor het volgen van UrbanMoms, means a lot! X Esther

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *