Sajoer Sapbar Rotterdam | UrbanMoms.nl

DE HEERLIJKE SAPPEN VAN SAJOER VERKRIJGBAAR OP DE BOTERSLOOT

Sajoer is ruim een jaar geleden opgezet door Gaby Kuhuparuw, omdat ze in Rotterdam een plek mistte waar je gezonde sappen kon kopen. Ze begon haar eerste pop-up slowjuice sapbar op de Coolsingel, waarna de Markthal en KLUP aan de Karel Doormanstraat volgden. Maar na wat omzwervingen heeft Sajoer nu eindelijk haar eigen vestiging in de stad en wel op de Botersloot in hartje Rotterdam.

Sajoer Sapbar Rotterdam | UrbanMoms.nl

Gezond smullen van verse sappen en heerlijke soepen

De eigen vestiging van Sajoer in het MAHO kwartier biedt fijne zitplekken om rustig te genieten van niet alleen de welbekende slowjuicesappen met gembershotjes, maar ook van zelfgemaakte smoothies en ontbijtjes met chia pudding, acai en huisgemaakte cocosyoghurt.
Daarnaast zijn er nu ook heerlijke salades en soepen als bottenbouillon, erwtensoep en soto’s te verkrijgen. Het assortiment soepen verandert dagelijks. Al deze smakelijke gerechten kunnen worden gecombineerd met een kopje gember- en citroenthee, koffie of een chai latte met huisgemaakte amandelmelk. Enjoy!

Je vind Sajoer aan de Botersloot 46a in Rotterdam.
Open van maandag t/m vrijdag van 8.00-19.00 uur, zaterdag van 9.00-19.00 uur en zondag van 10.00-19.00 uur.

Sajoer Sapbar Rotterdam | UrbanMoms.nl

Sajoer Sapbar Rotterdam | UrbanMoms.nl

(Visited 436 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *