DE HEERLIJKE SAPPEN VAN SAJOER VERKRIJGBAAR OP DE BOTERSLOOT

Sajoer is ruim een jaar geleden opgezet door Gaby Kuhuparuw, omdat ze in Rotterdam een plek mistte waar je gezonde sappen kon kopen. Ze begon haar eerste pop-up slowjuice sapbar op de Coolsingel, waarna de Markthal en KLUP aan de Karel Doormanstraat volgden. Maar na wat omzwervingen heeft Sajoer nu eindelijk haar eigen vestiging in de stad en wel op de Botersloot in hartje Rotterdam.

Sajoer Sapbar Rotterdam | UrbanMoms.nl

Gezond smullen van verse sappen en heerlijke soepen

De eigen vestiging van Sajoer in het MAHO kwartier biedt fijne zitplekken om rustig te genieten van niet alleen de welbekende slowjuicesappen met gembershotjes, maar ook van zelfgemaakte smoothies en ontbijtjes met chia pudding, acai en huisgemaakte cocosyoghurt.
Daarnaast zijn er nu ook heerlijke salades en soepen als bottenbouillon, erwtensoep en soto’s te verkrijgen. Het assortiment soepen verandert dagelijks. Al deze smakelijke gerechten kunnen worden gecombineerd met een kopje gember- en citroenthee, koffie of een chai latte met huisgemaakte amandelmelk. Enjoy!

Je vind Sajoer aan de Botersloot 46a in Rotterdam.
Open van maandag t/m vrijdag van 8.00-19.00 uur, zaterdag van 9.00-19.00 uur en zondag van 10.00-19.00 uur.

Sajoer Sapbar Rotterdam | UrbanMoms.nl

Sajoer Sapbar Rotterdam | UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 277 times, 1 visits today)

One Response to "DE HEERLIJKE SAPPEN VAN SAJOER VERKRIJGBAAR OP DE BOTERSLOOT"

Add Comment
  1. Pingback: HOTSPOT: MANGIARE OPENT 2e ZAAK IN ROTTERDAM - UrbanMoms.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *