INSPIRATIE LOOK: NOE IN EEN ZOMERS JURKJE VAN CORBY TINDERSTICKS

Corby Tindersticks. Een label uit de UK. Misschien kennen jullie dit merk al wel van de leuke grafische knuffels en de grappige weerkaart van vilt? Maar wisten jullie dat ze ook kleding voor kids ontwerpen? Jurkjes, rompers, beenies, t-shirts, you name it!

Wij houden van de eigenzinnige grafisch prints, die overigens zelf ontworpen worden door designer Carly. Alle designs zijn gemaakt met een knipoog en de verschillende ‘karakters’ hebben zelfs hun eigen naam.
Noé heeft hier het zalm roze ‘block head’ jurkje aan. Super zacht en comfortabel. Wij combineren hem met een stoere legging van Googoo & Gaga, een spijker gilet en stoere sneakers.
De kleding en items van Corby Tindersticks zijn gemaakt voor kids van 0-5 jaar en zijn in Nederland o.a. te koop bij ShakShuka, Spruit, Springstof en Minimiks. Get inspired!

Corby TIndersticks dress SS14 | UrbanMoms.nl

Corby TIndersticks dress SS14 | UrbanMoms.nl

Corby TIndersticks dress SS14 | UrbanMoms.nl

Corby TIndersticks dress SS14 | UrbanMoms.nl

Corby TIndersticks hat SS14 | UrbanMoms.nl

Esther is de oprichter van UrbanMoms.nl, runt haar bedrijf vanDAMM, is moeder van Flint en Riff en woont samen in Rotterdam. Op de blog deelt ze fijne dingen om te doen in de stad met kids: hotspots, fashion & must-haves. Get inspired!

(Visited 97 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *