INSTAGRAM INSPIRATION BY…. Charly’s Style of Life [csol_2012]

Omdat Instagram voor ons een enorme inspiratiebron is, willen wij jullie heel graag inspireren met de mooiste feeds en foto’s die wij voorbij zien komen! Regelmatig zullen wij daarom een Instagrammer ruimte geven om zijn of haar favorieten met ons te delen. Ben of ken jij een toffe IG-er en wil jij graag jouw inspiratie met ons delen? Stuur ons dan een mailtje! Deze keer is het de beurt aan Charly van Charly’s Style of Life.

Mijn naam is Charly, moeder van Nathaniël (10) & Faye (bijna 5) en getrouwd met Noël. Naast mijn werk, spendeer ik graag mijn tijd aan mijn gezin, koken, mijn interieur, shoppen en posten en kijken op Instagram. Ik deel ook graag zelf foto’s en doe er heel veel inspiratie op, met name op het gebied van interieur en kids fashion.

Net als vele moeders vind ik het leuk dat mijn kids er leuk en hip bij lopen. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke kids labels met elk hun eigen signatuur. Persoonlijk houd ik niet van uitbundige kleuren en frutsels, daarom vallen er snel een aantal merken af. Op Instagram volg ik een aantal leuke kids labels ter inspiratie, maar ook om op de hoogte te zijn van nieuwe collecties.
De drie favoriete kidslabels die ik op Instagram volg zijn:

1. Beau LOves (@beauloves)
Een stoer kids label die helemaal naar mijn smaak is doordat er veel zwart, wit en grijs gebruikt wordt. Naast deze tinten wordt er hier en daar ook wat kleur gebruikt en hele stoere printjes, zoals het kattenprint op de legging van mijn dochter.

Instagram kidsfashion inspiration: Beau Loves | UrbanMoms.nl

2. Mini Rodini (@mini_rodini)
Ook Mini Rodini gebruikt veel printjes en kleur, maar dan op een hele stoere manier. Ik ben gek op dierenprintjes, daarom viel ik heel snel voor deze badpakjes… Mijn dochter vindt ze ook geweldig :)

Instagram kidsfashion inspiration: Mini Rodini | UrbanMoms.nl

3. En Las Nubes (@pamdosal)
Dit is een nieuw label van Pamela Dosal. Ik volgde haar in eerste instantie vanwege haar geweldige gevoel voor interieurstyling en sinds kort heeft zij ook een kids label. De collectie van Las Nubes bestaat uit basic kleuren met simpele stylish prints.

Instagram kidsfashion inspiration: Las Nubes | UrbanMoms.nl

Dit waren mijn drie favoriete kids labels die ik volg op Instagram en ik wil het stokje doorgeven aan Pamela Dosal. Dus Pamela: wat zijn jouw favoriete kinderkleding merken die jij volgt op Instagram?

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 178 times, 1 visits today)

2 Responses to "INSTAGRAM INSPIRATION BY…. Charly’s Style of Life [csol_2012]"

Add Comment
 1. Live Loud girl

  15 april 2014 at 21:58

  Super initiatief! Leuk nieuw item op de blog. Xo

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   15 april 2014 at 22:12

   Thanks!! <3

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *