IT’S ALL ABOUT GOOD BASICS… door Elise

…en ik kan er geen genoeg van krijgen! Waarom? Simpelweg omdat je eindeloos fijne combinaties kunt maken. Voor een wat rustiger geheel kan je basics goed met elkaar combineren, maar zijn ook goed te matchen met prints. En daarnaast zitten ze vaak comfortabel, zijn ze het gehele jaar door te dragen en zijn in veel gevallen unisex. Basics zijn dus onmisbaar in iedere kledingkast :-).

Een merk wat dit helemaal heeft begrepen is MINGO kids. Wie mijn blogs vaker heeft gelezen, weet dat ik een grote liefhebber ben van dit Nederlandse merk met Scandinavische roots. Eenvoudige, minimalistische en functionele ontwerpen. Ook de nieuwe SS16 collectie is weer te gek!

Al een langere tijd was ik op zoek naar een zwart bomber jasje voor Fiene, dus bij het zien van dit jasje van MINGO was ik direct verkocht. Voor de koudere dagen ideaal als vestje over een T-shirtje, maar straks in het voorjaar ook als jasje te gebruiken. Voor de liefhebbers, hij is er ook in off-white. Ik heb hem gecombineerd met de dot-legging en oversized t-shirt. In de collectie vind je ook geweldige shorts, jumpsuits en een stoere chino loose fit.

Om de collectie te bekijken, check de website van MINGO kids hier. Get inspired!

Mingo Kids SS16 | UrbanMoms.nl

Elise (30) is mama van Fiene Philou (2015) en woont samen in hartje Rotterdam. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze ook een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie voor meisjes.

(Visited 872 times, 1 visits today)

One Response to "IT’S ALL ABOUT GOOD BASICS… door Elise"

Add Comment
  1. Pingback: ICECREAM BANDITS handgemaakte unisex kinderkleding - UrbanMoms.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *