[KIDS ROOM] EEN TOF VOETBALBED VOOR COOLE BOYS | UrbanMoms.nl

[KIDS ROOM] EEN TOF VOETBALBED VOOR COOLE BOYS

Misschien heb je er wel één thuis zitten: een kind dat nu al droomt van een carrière als profvoetballer. Saartje Prum heeft voor deze prof’s van de toekomst een voetbalbed ontworpen waarin je zoon of dochter niet alleen kan dromen over het maken van goals of een carrière, maar ook écht goals kan maken!

De halfhoogslaper is gemaakt van massief hout en is beschilderd met de kleuren zwart en wit, zoals van een echt doel. Aan de achterwand van het bed is een voetbalnet geplaatst, waarmee de ballen opgevangen kunnen worden. En via een trappetje kunnen de kids na het scoren, uitrusten op bed. Zo kunnen de kids niet alleen spelen op de slaapkamer, maar neemt het ook nog eens weinig ruimte in.

Daarnaast heeft Saartje Prum ook coole accessoires om de kamer helemaal te stylen tot een echte voetbalkamer. Zo is hebben ze onder andere een muurkastje dat de looks heeft van een prijzenpodium. En een neonlamp met het woord ‘goal!’ om het helemaal af te maken. Als het regent kunnen de kids dus gewoon binnen voetballen op hun eigen kamer! Te gek toch! Wat vinden jullie?

KIDSROOM: HET VOETBALBED VAN SAARTJE PRUM VOOR DE PROFVOETBALLERS VAN DE TOEKOMST | UrbanMoms.nl

KIDSROOM: HET VOETBALBED VAN SAARTJE PRUM VOOR DE PROFVOETBALLERS VAN DE TOEKOMST | UrbanMoms.nl

(Visited 4.087 times, 3 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *