littlewinnie|UrbanMoms.nl

SLAAP KINDJE SLAAP: DE FIJNSTE PYJAMA’S VOOR JOUW KINDJE

Fijne en mooie pyjama’s zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Of je moet van hele felle en schreeuwerige exemplaren houden. Maar we hebben nu toch iets moois gevonden…

Little Winnie is een pyjamamerk uit Australië, opgericht door Aimee Winchester die bij de geboorte van haar eerste dochter er achter kwam dat het nog niet zo makkelijk is om fijne katoenen pj’s te vinden. Sterker nog, ze kon helemaal niets vinden wat ze mooi vond, dus besloot ze het zelf te gaan doen. En zo ontstond ‘Little Winnie’.

littlewinnie|UrbanMoms.nl

littlewinnie|UrbanMoms.nl

Haar Pj’s zijn allemaal gemaakt van organisch katoen en bij de productie wordt zo weinig mogelijk gebruik gemaakt van elektriciteit, dus ze zijn ook nog eens hartstikke duurzaam. De gehele collectie is prachtig, stuk voor stuk zou je hier gewoon de hele dag in rond willen rennen, spelen en fladderen, en waarom ook niet eigenlijk? Heerlijke pyjama-jurkjes, fijne shirtjes met korte en lange broeken, allemaal even mooi.

Haar collectie breidt zich steeds meer uit, en niet alleen dat, ook haar gezinnetje. Inmiddels trotse moeder van 4 (!!!!) dochters, die uiteraard vaak en graag model staan. Haar Instagram account is er ook eentje om bij weg te dromen, neem maar eens een kijkje en oh ja, haar blonde man met staart is professioneel surfer, hoe Australisch kan je het hebben, we like!

littlewinnie|UrbanMoms.nl

(Visited 392 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *