LUCKY NO.7: COMFORTABEL, ZWART/WIT & VOOR BOYS ONLY

Vorige maand lieten wij jullie op UrbanMoms.nl als eerste kennis maken met het leuke merk Lucky No. 7, het nieuwe Nederlandse label van Risma Bachoe. Zij miste een label met comfortabele zwart/wit items, alleen voor jongens.
Haar webshop is nu een maand live en de kledingstukken vliegen de deur uit! En er wordt niet alleen voor boys besteld, want ook stoere meiden passen deze te gekke items.

Het geheim zit hem in het enorme enthousiasme en de professionaliteit van Risma zelf en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het t-shirt wat Colin draagt kost €24,95, evenals de little bandit pants. Dat zijn nog eens leuke prijzen! Combineer dit setje met een denim blouse of een oversized vest, een paar Little Indians schoentjes en jouw kleintje is klaar voor de winter!

Naast deze Lucky No.7 items, zijn ook deze items favoriet hier: de rebel pants (met jeans look) en de coole gebreide deken (ideaal voor de komende winter). Neem snel eens een kijkje in de webshop van Lucky No.7 en get inspired!

Lucky No. 7 AW14 | UrbanMoms.nl

Lucky No. 7 AW14 | UrbanMoms.nl

Esther is de oprichter van UrbanMoms.nl, runt haar bedrijf vanDAMM, is moeder van Flint en Riff en woont samen in Rotterdam. Op de blog deelt ze fijne dingen om te doen in de stad met kids: hotspots, fashion & must-haves. Get inspired!

(Visited 838 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *