MEET ME

Esther Buitendijk #workmode by Lotte Manou van Wely
Credits: #workmode by Lotte Manou van Wely

OVER URBANMOMS

Hi! Ik ben Esther Buitendijk, founding editor van UrbanMoms.nl. Toen eind 2010 mijn oudste zoon werd geboren, kon ik nergens online op één plek (kinder)mode, gadgets, hotspots en uit tips mét kinderen vinden. Daarom ben ik in augustus 2013 gestart met UrbanMoms.nl, mijn persoonlijke lifestyleblog over het hippe leven in de stad met kids.

Lifestyleblog sinds 2013

Op UrbanMoms.nl schrijf ik over alles waar ik blij van word: ‘feel good’ kids fashion, toffe gadgets & accessoires en leuke dingen om te doen met kids in de stad. Mijn doel is om unieke items, de fijnste plekjes en laatste trends te verzamelen en jullie hiermee te inspireren!
Inmiddels is UrbanMoms.nl uitgegroeid tot een bedrijf en mag ik mij dagelijks bezig houden met mijn passie!

Events en lezingen

Naast mijn online blogwereld, ontmoet ik ook heel graag mensen offline. Zo organiseer ik jaarlijks met mijn bedrijf Blogstreet de Dutch Mom Blog Awards, dé awards voor de beste fashion, interieur en parenting blogs. En organiseer ik het shopping event Meet Up & Shop, een uniek shop event voor 20 van mijn volgers.
Daarnaast geef ik regelmatig lezingen, waaronder eerder o.a. voor FrieslandCampina, de Kleine Fabriek en de SMC. Ook bezoek ik 2x per jaar de beurs in Parijs om op de hoogte te zijn van de laatste mode trends en woon ik graag bijzondere PR en blog events bij, zoals eerder die van Kidstoday, Campina, TOMS, SissyBoy en meer.

Samenwerken met UrbanMoms?

Maandelijks bezoeken gemiddeld 15.000 unieke bezoekers lifestyleblog UrbanMoms.nl met zo’n 40.000 pageviews. dit zijn veelal werkende moeders tussen de 25 en 45 jaar met kinderen tussen de 0 en 10 jaar. Via mijn social media kanalen heb ik ruim 25.000 volgers. Deze aantallen groeien maandelijks. Te gek om te zien dat -sinds 2013- al zoveel stadse moeders én vaders UrbanMoms.nl online weten te vinden.
Er wordt ook regelmatig over UrbanMoms.nl geschreven in de media.

Vraag onze mediakit aan

Denk je dat jouw merk goed past bij UrbanMoms.nl, vraag dan onze media kit aan, daarin staan actuele cijfers, mogelijkheden voor samenwerkingen en bijbehorende tarieven. Voor alle samenwerkingen geldt dat ik eerst bekijk of het product, merk of dienst past binnen de filosofie van de blog. Ik schrijf niet over onderwerpen waar ik niet achter sta. En ik zal altijd vermelden wanneer er voor de samenwerking betaald wordt, daarin is geen uitzondering mogelijk. Transparantie en eerlijkheid richting mijn lezers staan voorop, want mijn geloofwaardigheid als influencer is mijn grootste goed.

Persinvites of product toesturen?

Ik ontvang graag persinformatie en -uitnodigingen, evenals nieuwe producten, ter inspiratie voor een artikel. Als je er zeker van wilt zijn of het product of dienst daadwerkelijk een goede match is met de blog, adviseer ik je om van te voren even een mail te sturen. Het toesturen van producten mag altijd, maar is geen garantie op een publicatie op de blog of via mijn social media kanalen.

Met deze merken werkte UrbanMoms o.a. al eerder samen:

Mona
Mom in Balance
Etsy

Bugaboo
Campina
Viva Mama

Pampers
Almondella
Disneyland Paris

House of Riots
Prénatal
Bundle en meer…

Neem gerust contact met mij op voor mijn adresgegevens en/of om de mogelijkheden te bespreken via info@urbanmoms.nl.

Enjoying the daily life of being an urban mom. Get inspired!

With love,
Esther

Follow me on InstagramBloglovin’ | Facebook | Twitter | Pinterest | Google+

KvK 60441054 | IBAN NL71 RABO 0184 8541 99 | BIC RABONL2U | VAT NL 180616900B01