MINIMARKT ONLINE EN EEN NIEUWE LOCATIE IN HAARLEM

Toen de conceptstore in Amsterdam Zuid opende schreven we er al over, een super fijne plek om met de kleine kids een lekkere kop koffie te drinken of te lunchen terwijl de kids ongestoord spelen en hun gang kunnen gaan. Dat je daarnaast bijna nooit zonder lege handen weer buiten staat, wisten we toen nog niet.Minimarkt verkoopt de leukste kleren tot een jaar of 6/7 en daarnaast te gekke spullen voor de kinderkamers, speelgoed en ook sieraden en leuk aardewerk. Een ware snoepwinkel voor diegene die van mooie en duurzame spullen houden.

Minimarkt|UrbanMoms.nl

Toen wij van Amsterdam naar Haarlem verhuisden betekende dat ook dat ik een fijn adresje voor bovenstaande, wat ook nog eens om de hoek zat van ons oude huis zat, moest gaan missen. Natuurlijk zijn er ook gave winkels in Haarlem met mooie spullen, maar de juiste verhouding eten/drinken/spelen én winkel heb ik nog niet gevonden.

Minimarkt|UrbanMoms.nl

Minimarkt|UrbanMoms.nl

Nieuw pand in Haarlem

Tijdens een klein bloggers event vorige week bij Minimarkt vertelde ze ons dat de winkel in Bloemendaal verhuist naar het centrum van Haarlem, naar een waanzinnig pand aan de Kruisstraat 11! Hurray!! Ik ben er van overtuigd dat ze daar weer een fijne plek weten te creëren. Uiteraard ook met kinderkapper en workshop ruimte voor kinderfeestjes en andere leuke events.

Eerlijk is eerlijk, met 3 kinderen ga ik niet zo heel snel meer de stad in om te shoppen, maar daarom des te fijner dat alle spullen uit de winkel ook online te verkrijgen zijn. Dus merken als Emile&Ida, Petit Bateau, Stella McCartney, Bobo Choses, Mini Rodini, The Animals Observatory en Nobodinoz zijn letterlijk binnen handbereik.

Minimarkt|UrbanMoms.nl

Evelien is moeder van Piet (’10), Tycho (’12) en Mickey Charlotte (sept ’15) en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

(Visited 1.761 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *