Unicorn Boutique Amsterdam | UrbanMoms.nl

MOMMY TIME: VOEL JE ALS HERBOREN! door Evelien

In de Jordaan kom ik niet zo vaak, maar ik vind het altijd een feestje om door de kleine straatjes te fietsen en leuke boetiekjes, koffietentjes en restaurantjes te ontdekken. Zo kwam ik laatst langs de super leuke Unicorn Boutique in de Tweede Tuindwarsstraat. ‘A little gem’ met super leuke orginele spullen zoals, kleren, sieraden, kussens en schoenen. Voor jong en oud.
Met merken als Soft Gallery, Oeuf New York en Bobo Choses. Maar bijvoorbeeld ook de Salt Water Sandels in maten voor volwassenen! En hele leuke ringetjes, dus ik liep met een goedgevullde tas naar buiten. Het was sowieso een mooie dag, want ik was eigenlijk onderweg naar de White Cloud Studio waar Bear’s Healing Centre haar praktijk houdt.

Dit keer dus geen hotspot om met kinderen heen te gaan, maar eentje waar jij zeker wel een keer alleen heen moet en blij van gaat worden. Soms mag je jezelf namelijk best een beetje verwennen en even ‘me time’ inplannen.

Bear's Healing Centre Amsterdam | UrbanMoms.nl
Photocredit: Facebook Bear’s Healing Centre

Bear’s Healing Centre in Amsterdam

Emilie heeft haar eigen massagepraktijk, Bear’s Healing Centre. Het verhaal achter Emilie is erg aangrijpend en mooi, er werd op 20- jarige leeftijd ME geconstateerd bij haar en de dokters hadden eigenlijk geen behandelplan meer voor haar hier in Nederland. Zij is opzoek gegaan naar alternatieve geneeswijzes. Via een lange weg kwam ze uiteindelijke terecht in de woestijn van New Mexico waar ze een tijd in een klein dorp heeft gewoond en waar ze uiteindelijk is genezen, lees hier haar bijzondere verhaal maar eens!

Lang verhaal kort, inmiddels ben ik al twee keer bij Emilie geweest voor een Lomi Lomi massage (1x zwanger en 1x niet) en mijn god, wat is dat fijn! Je voelt gewoon dat zij er alles aan doet om jou weer als herboren van de tafel te zien stappen. Ik ben fan, en ga zeker binnenkort weer! Ze heeft namelijk een speciale tafel voor de zwangere buik, dus ik kon gewoon op mijn buik liggen, no problem en zeer comfortabel. Je kan ook voor andere behandelingen bij haar terecht, echt een aanrader. Enneh, vergeet dus niet daarna of ervoor even lekker rond te snuffellen bij de Unicorn Boutique, ik voorspel dat je niet met lege handen naar buiten gaat!

Unicorn Boutique Amsterdam | UrbanMoms.nl
Photocredits: Facebook Unicorn Boutique

(Visited 751 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *