MY INSTAGRAM WEEK #89 | UMB GROEIT EN ZOEKT EEN STAGIAIR(E)

MY INSTAGRAM WEEK #89 | UMB groeit! | UrbanMoms.nl

UrbanMoms groeit! En dan bedoel ik niet alleen mijn buik (met mijn 16 weken ziet die er namelijk al uit als een buik van 20 weken), maar dan bedoel ik ook het UrbanMoms team. Ik ben namelijk op zoek naar een toffe stagiair(e) die ons team wil komen versterken. ‘The time is now…’, zoals Moloko zo mooi zegt. Maar naast onze huidige team, zoek ik iemand die mij een aantal dagen per week kan gaan ondersteunen en zelfstandig projecten kan gaan uitvoeren. Interesse? Meer informatie vind je onderaan de blogpost.

Jaartje gegroeid

En over groeien gesproken. Vorig weekend ben ik weer een jaartje ouder geworden. Sander heeft me zo ontzettend verwend en zijn best gedaan! Bij allerlei leuke Rotterdamse winkels had hij cadeautjes gekocht (waaronder die toffe roze Adidas x Pharrell sneakers) en we hebben heerlijk geluncht bij Bertmans. Ik hou zo van die qualitytime met mijn mannen.

Meet Up & Shop Rotterdam editie II

Gisteren had ik trouwens qualitytime met 22 andere moms ;) In Rotterdam organiseerde ik de tweede editie van Meet Up & Shop. Morgen volgt een uitgebreid verslag op de blog!

Fijn Paasweekend allemaal en tot volgende week!
XO Esther

P.S. Wil je geen enkele foto missen? Volg mij dan op Instagram!

** En dit zag je afgelopen week op de blog: Must-have Monday i.s.m. HipandGreen | Flint z’n nieuwe Molo outfit |  een gastblog over een bezoekje aan de Botanische tuinen in Sydney met kids | Joolz wint de Red Dot Design Award | De luiertas van… Elise  | een nieuwe Fabulous Friday i.s.m. POM Amsterdam.

UrbanMoms biedt stageplek en zoek stagiaire | UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 215 times, 1 visits today)

One Response to "MY INSTAGRAM WEEK #89 | UMB GROEIT EN ZOEKT EEN STAGIAIR(E)"

Add Comment
  1. Inge

    5 april 2015 at 18:57

    Oehh, ik ben nu al benieuwd naar je blog van morgen :)

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *