NOOIT MEER KOUDE HANDEN OP DE FIETS MET WOBS

WOBS hoor ik je denken? Wat is dat nu weer? Letterlijk: Warm On Bikes. Deze zogenoemde bike pogies zorgen ervoor dat je nooit meer koude handen hebt, wanneer je jouw kleintje op de fiets naar de crèche of naar school brengt.
Toen UrbanMoms.nl in november Flavourites bezocht, werden wij enthousiast na het horen van het verhaal achter de WOBS. Want weet je dat WOBS zijn gemaakt van 9 tot 11 gerecycelde plastic flessen? Afval wat wordt omgezet in een concreet product, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu én is gecombineerd met strak design. Mooi verhaal toch?

De WOBS zijn van binnen gevoerd met een super zacht bont-achtige stof. Je handschoenen kan je dus thuis laten. Je schuift de WOBS om je stuur en er worden tiewraps meegeleverd, zodat je ze aan je fiets kunt vastmaken. Winddicht, waterdicht, reflecterend in het donker en heerlijk warm! Flint hield zijn handen lekker warm in de WOBS van zijn vader, maar eigenlijk zouden ze de lijn nog moeten uitbereiden met WOBS voor kids. Wij vinden het idee in ieder geval briljant!

WOBS: Warm On Bikes | UrbanMoms.nl

WOBS: Warm On Bikes | UrbanMoms.nl

WOBS: Warm On Bikes | UrbanMoms.nlWOBS kosten €38,50 en zijn in twee uitvoeringen te koop (met en zonder handrem) in de webshop van WarmOnBikes.com.

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 943 times, 1 visits today)

5 Responses to "NOOIT MEER KOUDE HANDEN OP DE FIETS MET WOBS"

Add Comment
 1. Sofie Dekkers

  3 februari 2014 at 20:33

  Oeh, die zien er warmer uit dan de Bikecaps die ik heb! Leuk!

  Beantwoorden
 2. Willemijn Hijnen

  3 februari 2014 at 21:49

  Lees dat ze er zijn in een handrem variant. Goed dat ik t weet! De mijne waren maar gevaarlijk door mijn handrem. Op naar Wobs!

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   4 februari 2014 at 20:09

   Ja! Die twee verschillende versies zijn super handig, want die met handrem is gewoon ruimer. Fijn!!

   Beantwoorden
 3. Masha

  19 februari 2014 at 19:30

  Lijkt me heerlijk. Regelmatig vergeet ik mijn handschoenen dus ideaal voor mij. En bij mijn nieuwe pantersjaal ben ik helemaal in stijl! Winnen dus….:))

  Beantwoorden
 4. lilian

  14 november 2014 at 17:34

  Het is misschien een goede oplossing voor koude handen, maar ik ben bang dat er nu helemaal geen richting meer aan wordt gegeven. Veels te koud om je hand uit de wob(s) te halen………

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *