ORGINEEL KRAAMKADO: NOODOLL’S BABY GIFT SET

Het Engelse design merk Noodoll heeft de handen ineen geslagen met het eveneens Engelse Petites Pattes, welke sokjes voor babies en new borns maakt. Een té leuke combinatie, want samen zijn ze gekomen tot een hele fijne baby gift set met daarin een Noodoll knuffeltje, drie paar baby sokjes en een Noodoll kaart.

Je kunt zelf je keuze maken uit welk knuffeltje, sokjes of kaart je kiest. Wel zo fijn, zodat je altijd iets naar je zin besteld. De prijs van de box varieert van €43,00 – €47,00. Houdt wel rekening met additionele verzendkosten van ongeveer €16,00.
Een heel fijn kraamcadeau om te geven én te krijgen! Via de website van Noodoll is de baby gift set te bestellen. Get inspired!

Noodoll baby gift box | UrbanMoms.nl

Noodoll baby gift box | UrbanMoms.nl

Esther (34) is de oprichter van UrbanMoms.nl, runt haar bedrijf Blogstreet, is moeder van Flint (nov ’10) en Riff (sept ’15) en woont samen in Rotterdam. Op de blog deelt ze fijne dingen om te doen in de stad met kids: hotspots, fashion & must-haves. Get inspired!

(Visited 688 times, 1 visits today)

One Response to "ORGINEEL KRAAMKADO: NOODOLL’S BABY GIFT SET"

Add Comment
  1. Alles voor kids

    7 februari 2017 at 14:25

    Super leuk! Mijn schoonzus gaat over een paar weken bevallen en ik had nog niet en idee voor een kraamcadeau! Maar dit is een leuke :)

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *