PICKNICK ROTTERDAM dé ontbijt en lunch hotspot van 010!

Eén van mijn favoriete spots om te ontbijten, te lunchen of te werken is toch wel Picknick Rotterdam. Niet persé de handigste locatie met een kinderwagen, maar met je peuter of kleuter in een kinderstoel is het prima vertoeven.
De gerechten zijn seizoensgebonden, huisgemaakt en meestal biologisch. Denk aan een acai bowl, soep, roerei, Croque Monsieur, verse sappen en verschillende heerlijke taartjes. En omdat wij 9 van de 10 keer niet kunnen kiezen uit de heerlijke gerechten op de kaart, kiezen we meestal de Picknick Platter voor twee personen en een croissantje voor Flint. Jum! Een heerlijk worstenbroodje (met eigen gemaakte ketjup) wordt meestal nog mee naar huis genomen.

Lees ook: Wist je dat de Aloha Bar in Rotterdam van dezelfde eigenaar is? Heel kidproof trouwens, zeker op zondag!

Je vind Picknick Rotterdam aan de Mariniersweg 259 en is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.00-16.30 uur en zondag van 9.30-16.30 uur. Enjoy!

Ontbijt en lunch hotspot Picknick Rotterdam | UrbanMoms.nl

Ontbijt en lunch hotspot Picknick Rotterdam | UrbanMoms.nl

Ontbijt en lunch hotspot Picknick Rotterdam | UrbanMoms.nl
Credits top photo: Facebook Picknick Rotterdam

Esther is de oprichter van UrbanMoms.nl, runt haar bedrijf vanDAMM, is moeder van Flint en Riff en woont samen in Rotterdam. Op de blog deelt ze fijne dingen om te doen in de stad met kids: hotspots, fashion & must-haves. Get inspired!

(Visited 700 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *