[SELF-MADE] FLOWER MOMENT: DE MOOISTE BLOEMEN CREATIES VAN MARLEEN

UrbanMoms’ Lucia interviewde Marleen van Flower Moment. Lees hieronder haar verhaal.
Al van kleins af aan heeft Marleen een passie voor bloemen. Ze is nu 27 jaar oud en is de oprichtster van Flower Moment. Nu kan ze haar passie combineren met twee dingen die zij altijd onwijs leuk heeft gevonden: bruiloften en evenementen organiseren.Het begon met een bijbaantje bij een bloemist. Een opleiding, een fulltime baan in de bloemenbranche en een leermoment later, besloot ze voor haarzelf te beginnen. Ze kreeg het steeds drukker en het was haast niet meer te combineren, waardoor ze besloot haar werk op te geven voor iets waar ze altijd al van gedroomd had.

[SELF-MADE] FLOWER MOMENT: DE MOOISTE BLOEMEN CREATIES DANKZIJ DE GROTE PASSIE VAN MARLEEN | UrbanMoms.nl

Een stukje van haar eigen leven laten zien

Haar bedrijf is vooral gericht op online, maar is toch heel persoonlijk. Dit doet zij door op social media ook een stukje van haar eigen leven terug te laten komen. Zo wordt de beleving heel anders en dat vinden mensen leuk!
Inspiratie vindt ze onder andere ook online, maar ook offline uit styling in fashion magazines en uit grote karakteristieke steden, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Persoonlijk op bezoek bij de klant

Om een zo mooi mogelijk bloemenmoment te creëren, spreekt Marleen bij de klant thuis of bij het bedrijf af. Zo leert ze de smaak en wensen kennen en dit zorgt voor de mooiste bloemen creaties voor op evenementen en op kantoor. Voor bedrijven zijn de creaties verschillend per seizoen.

Favoriete bloem?

Zelf vindt Marleen dat elk seizoen zijn eigen mooie bloemen heeft, maar als ze dan toch een favoriet aan zou moeten wijzen zijn het de pioenrozen in mei en de lathyrussen in de zomer. Zo gaat ze weleens naar de pluktuin in Baarn om een bosje te plukken voor thuis.

Geef je binnenkort een feestje en wil je het helemaal af stylen met mooie bloemen? Kijk dan op de website van Flower Moment. Of wil jij eenmalig zo’n mooie bos bloemen kopen? Vanaf gisteren zijn de boeketten ook te koop bij Klup in Rotterdam! Volg Marleen’s leuke inspirerende foto’s op Instagram.

[SELF-MADE] FLOWER MOMENT: DE MOOISTE BLOEMEN CREATIES DANKZIJ DE GROTE PASSIE VAN MARLEEN | UrbanMoms.nl
Pic credits: Flower Moment

(Visited 1.569 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *