MAAK JE EIGEN KUNSTWERK OP DE COOLE SNEAKERS VAN SKRIBBIES

Soms kom je schoenen tegen die niet per definitie super stylish zijn, maar gewoon ontzettend leuk. Zo ook de sneakers van Skribbies! Tijdens mijn dagelijkse zoektocht op internet naar leuke kleding en gadgets, kwam ik deze hi-top sneakers uit Engeland tegen. Op deze sneakers kan je tekenen, dus dat moesten we zelf testen! Aangezien de sneakers verkrijgbaar zijn vanaf maat 28, zocht ik een testpiloot met deze maat. Noé -die al eerder model heeft gestaan op UrbanMoms.nl- wilde wel weer langs komen, yay!
De Skribbies bleken een heel creatief project, want tekenen op schoenen doe je natuurlijk niet elke dag! Vanaf het moment dat Noé (samen met Flint) de schoenendoos open maakte tot het uiteindelijke resultaat, zijn de kids er echt 1,5 uur zoet mee geweest. En het leuke is dat je elke keer weer een nieuw ontwerp kunt maken!

Even wat korte informatie over Skribbies. De buitenkant van deze sneakers is gemaakt van een soort plastic waarop je kan tekenen. Ze worden geleverd met 6 speciale stiften, een polsbandje en monster stickers. Met het polsbandje verwijder je gemakkelijk de tekening en kan je zo weer opnieuw beginnen. ‘Draw-wipe-draw’ zeggen ze bij Skribbies.
Doordat de tekeningen gemaakt worden op plastic, zijn de tekeningen best kwetsbaar. En hoogstwaarschijnlijk zullen de kunstwerken ook niet opgewassen zijn tegen een flinke regenbui. Maar dat mag de pret niet drukken, want dan maak je zo weer een nieuw ontwerp!

De Skribbies vallen hier in ieder geval erg goed in de smaak. Noé glunderde van oor tot oor toen ik haar vertelde dat ze de sneakers mee naar huis mocht nemen! En Flint heb ik de rest van de middag achterna moeten lopen, omdat hij dacht dat hij nu overal op mocht tekenen ;)
Maar wij vinden ze te gek! En jij?

Skribbies | UrbanMoms.nl

Skribbies | UrbanMoms.nl

Skribbies | UrbanMoms.nl

Skribbies | UrbanMoms.nl

Skribbies | UrbanMoms.nl

Skribbies | UrbanMoms.nl

Skribbies | UrbanMoms.nlSkribbies zijn online vanaf maat 28 verkrijgbaar in roze, blauw en zwart (onze favoriet!) en kosten €42,96 excl. shipping (ongeveer €14).

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 191 times, 1 visits today)

2 Responses to "MAAK JE EIGEN KUNSTWERK OP DE COOLE SNEAKERS VAN SKRIBBIES"

Add Comment
 1. Sija

  22 oktober 2013 at 11:53

  Wat een leuke schoenen, dat kan ik me voorstellen dat Flint denkt dat hij overal op mag tekenen, ik verstop mijn schoenen als hij komt haha

  Beantwoorden
 2. Angela

  31 oktober 2013 at 18:38

  Echt super gave schoenen voor kids!!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *