Bobo Choses SS16 | UrbanMoms.nl

EEN SNEAK PEEK IN FIENES ZOMER GARDEROBE door Elise

Een nieuw jaar is aangebroken, dat betekent ook weer een nieuwe mode. Langzaam druppelen de nieuwe voorjaar/ zomer collecties binnen en ik ben natuurlijk enorm nieuwsgierig! Voor mijn gevoel is de winter nog maar net gestart, maar ik kan niet wachten tot het voorjaarszonnetje weer tevoorschijn komt, oftewel kom maar op met die nieuwe zomerse garderobe!

Wat ik onwijs leuk vind zijn de pastel kleuren, niet alleen voor Fiene maar ook voor mijzelf. De pastel kleuren ogen zacht en lief, wanneer ik het wat stoerder wil hebben combineer ik het met zwart- wit en/of grijs.
Zo ook met dit marmer look broekje van Diapers and Milk. Diapers and Milk hebben fantastische monochrome broekjes van organisch katoen. Ze hebben veel leuke prints, dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Het broekje heb ik gecombineerd met een zacht roze oversized shirt van Mingo Kids.

Diapers and milk & Mingo kids | UrbanMoms.nl

Naast de pastel kleuren mogen de knal kleuren ook niet ontbreken. Bobo Choses heeft zich voor deze collectie laten inspireren door verschillende kunstenaars. De Art Collectie bestaat dus uit een hoop verf spetters en opvallende kleuren. Direct verkocht was ik bij dit knal blauwe ruiten broekje en blouse-je met citroentjes en banaantjes. Bij het zien ervan word ik al vrolijk, heel ’s zomers en fris.

Bobo Choses SS16 | UrbanMoms.nl

Bij de Zara is de sale nog in volle gang, maar ook hier is al een klein gedeelte van de nieuwe collectie binnen. Dit spijkerbroekje met badges vond ik super stoer en té leuk om te laten liggen. Gecombineerd met een schattig blousje met vogeltjes, stoer en lief en betaalbaar!
Ik hoop dat jullie net als ik, weer zin hebben in een nieuw mode jaar. Veel shop-plezier!

Zara | UrbanMoms.nl

(Visited 897 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *