STOKKE TRIPP TRAPP: ALS DEZE STOEL TOCH EENS KON PRATEN…

Al sinds Flint een baby is, staat er een Stokke Tripp Trapp bij ons aan de eettafel. Gekregen van de buurvrouw van mijn schoonouders. Zo gaat dat. Knalrood was hij en was al jaren door haar kleinkinderen bij haar thuis gebruikt. Toen de kleinkinderen groot genoeg waren om op een gewone stoel te zitten, was het tijd om hem de deur uit te doen. Naar ons!
Het felle rood werd omgetoverd naar een rustige witte kleur en sinds dien wordt de stoel dagelijks bij ons thuis gebruikt. Bij het ontbijt, lunch en avondeten. Als opstapje, zodat Flint makkelijk zijn handen kan wassen of zelf iets uit de koelkast kan halen. Óf als extra stoel voor een volwassene, want je kunt er zelf ook goed en gemakkelijk op zitten. Al jaren oud, maar door een likje verf een mooi vintage item geworden wat ook nog eens goed blend in ons strakke interieur.

Stokke Tripp Trapp | UrbanMoms.nl

Maar nu met de tweede kleine, moest er natuurlijk een extra stoel komen. Een Tripp Trapp uiteraard, welke ik opgestuurd kreeg van Stokke. Lucky basterd!
En tegenwoordig heeft Stokke voor de allerkleinsten een Newborn Set, die je heel gemakkelijk aan je Tripp Trapp vast klikt. Op deze manier is de kleine ook de eerste weken/maanden onderdeel van de maaltijd (i.p.v. dat hij in de box of zijn bedje ligt), gezellig! Als volleerd grote broer zet Flint nu zijn eigen pop in de kinderstoel als rollenspel en lijkt zich op deze manier voor te bereiden op de komst van zijn broertje. Zo leuk om te zien!

Deze Tripp Trapp stoel begint vanaf nu aan een nieuw avontuur. Voor de komende jaren in ieder geval bij ons thuis. Benieuwd waar hij uiteindelijk eindigt! Ze zijn zo robuust en onverslijtbaar dat de stoel waarschijnlijk over een paar jaar bij mijn eigen zus of bij 1 van mijn broers thuis staat. Met een nieuw likje verf hoogstwaarschijnlijk. Dat dan weer wel.

Stokke Tripp Trapp | UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 925 times, 1 visits today)

5 Responses to "STOKKE TRIPP TRAPP: ALS DEZE STOEL TOCH EENS KON PRATEN…"

Add Comment
 1. Simone

  17 september 2015 at 10:35

  Wij willen natuurlijk ook de tripp trapp aanschaffen zodra onze zoon daar aan toe is! De newbornset vonden we vrij duur.

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   19 september 2015 at 10:36

   De Newborn set kost €89, los van de kosten voor de Tripp Trapp… Maar wij vinden het belangrijk dat allebei onze jongens onderdeel zijn van de maaltijd aan tafel (hoe klein ook). En hij gaat ook nog eens lang mee, dus kan hij bij een 2e of 3e ook nog prima gebruikt worden. Maar je kunt je geld natuurlijk maar 1x uitgeven ;)

   Beantwoorden
 2. Nathalie

  18 september 2015 at 21:27

  Wij zijn ook heel tevreden van onze tripp trapp. Alleen spijt van onze groene stoel. Ik wil liever een witte…

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   19 september 2015 at 10:37

   Het is even werk, maar wij hebben de knalrode (van de buurvrouw) dus een likje verf gegeven! :)

   Beantwoorden
 3. Cindy

  29 september 2015 at 13:04

  Ook hier staat ie op onze wishlist, mijn schoonzus heeft er één en is daar zeer tevreden mee.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *