SUUZ: ONTWERP JE EIGEN GEPERSONALISEERDE 3D SIERAAD

Sinterklaas is net het land uit, dus het wordt tijd om na te gaan denken over de Kerst cadeautjes. Toen ik twee weken geleden op Flavourites Live was, liep ik langs de stand van SUUZ. Mijn aandacht werd getrokken naar een laserapparaat, wat op dat moment een 3D ring aan het printen was. En wat blijkt, die 3D printer kan elk sieraad maken wat je maar wilt. Ringen, oorbellen, kettingen, oorbellen, bedels en armbanden! Gaaaaaf! En alle sieraden van SUUZ zijn verkrijgbaar in 9 kleuren nylon, in het zilver of bladgoud.

De ringen spraken mij zelf het meeste aan, maar ook de bedels vind ik super schattig. Persoonlijk hou ik niet erg van naamkettinkjes o.i.d., maar hoe leuk is het -wanneer je kindje net is geboren- dat je zijn of haar naam kan vereeuwigen in een bedel of ring? En de manier waarop SUUZ dat doet, vind ik heel tof en subtiel.

Van SUUZ mocht ik een item uitzoeken om te personaliseren. Te gek natuurlijk! Ik koos voor de Bold Ring in zwart nylon, met de tekst ‘FLINT ♥ 2911’ (de geboortedag van Flint). Je ringmaat is trouwens gemakkelijk thuis op te meten of je kunt gebruik maken van een tool op hun website. Je kunt ook gratis een ringmaatmeter bestellen.
Binnen een week lag mijn cadeautje in de brievenbus! Ik vind hem zelf zoooooo gaaf geworden! En het allermooiste is nog dat geheel onverwachts -door het maken van een foto voor op de blog- niet het getal 29, maar omgekeerd ‘Es’ te zien is. De afkorting van mijn naam. Wauw!!
Een absolute must-have voor Kerst dus, zo’n eigen gepersonaliseerd sieraard van SUUZ! Neem snel een kijkje op hun website en bestel een sieraad als kerstcadeau (of geef je man/vriend een tactische hint ;) ).
Get inspired!

Unique personalized 3D jewelry: SUUZ | UrbanMoms.nl

Unique personalized 3D jewelry: SUUZ | UrbanMoms.nl

Unique personalized 3D jewelry: SUUZ | UrbanMoms.nl

Unique personalized 3D jewelry: SUUZ | UrbanMoms.nl
Ontwerp je eigen gepersonaliseerde sieraden bij SUUZ.

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 468 times, 1 visits today)

2 Responses to "SUUZ: ONTWERP JE EIGEN GEPERSONALISEERDE 3D SIERAAD"

Add Comment
 1. Linda

  9 december 2013 at 20:22

  WOW! Heel gaaf zeg. En de prijs valt ook mee, zag ik op de website. Eentje om te onthouden!

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   9 december 2013 at 20:54

   Ja inderdaad! De prijs is niet onbelangrijk ;) De ring die ik heb uitgezocht, kost €24,95.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *