TIME TO CELEBRATE: RIFFS BABYBORREL

Alweer vijf weken geleden werd onze lieve Riff geboren en om dit te vieren, organiseerden wij afgelopen zondag een babyborrel voor vrienden en familie bij KEET in Rotterdam. Geen volle dagen aan kraambezoek thuis dit keer, maar alles lekker op één dag. Heerlijk! En gezellig ook. 
De winkel was die dag gewoon open, maar het koffiecafé hadden wij afgehuurd. Een super fijne ruimte voor z’n 75-100 man en ideaal met kinderen i.v.m. de grote speelhoek.

Babyborrel KEET Rotterdam | UrbanMoms.nl

Het koffiecafé had eigenlijk geen extra aankleding nodig, maar geen feestje zonder versiering! Bij Happily Ever After Deco mocht ik wat leuke decoratie uitzoeken: honeycomb ballen, kwast slingers, pom poms, confetti en verschillende ballonnen. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor de aankleding van een (kinder)feestje, inclusief wat leuke cadeautjes.

Bri van KEET verzorgde de catering. Ze had zalige taarten gebakken (haar cheesecake verdiend serieus een prijs!) en had van de hapjes in de kidscorner een echt feestje gemaakt: dolfijnen van bananen, fruitspiesjes, eikeltjes van een stroopwafel met een (neger)zoen en limonade met fruit erin.

Babyborrel KEET Rotterdam | UrbanMoms.nl

Babyborrel KEET Rotterdam | UrbanMoms.nl

Flint was door het dolle heen toen de eerste vriendjes arriveerden, want dit was niet alleen een feestje voor Riff… Hij was immers ‘grote broer’ geworden!

Babyborrel KEET Rotterdam | UrbanMoms.nl

Beide jongens zijn ontzettend verwend en wij hebben enorm genoten van de fijne middag: van het heerlijke eten, de lieve meiden van KEET, de fijne mensen om ons heen en uiteraard mijn eigen mannen. En misschien wel het allerbeste van de dag was dat we na afloop de boel de boel konden laten en thuis kwamen in een schoon huis! Hoera voor de babyborrel!

Babyborrel KEET Rotterdam | UrbanMoms.nl

Babyborrel KEET Rotterdam | UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 1.195 times, 1 visits today)

3 Responses to "TIME TO CELEBRATE: RIFFS BABYBORREL"

Add Comment
 1. Lieke

  5 november 2015 at 10:35

  Dat ziet er super uit! Ik heb mezelf ook voorgenomen dat ik bij een eventuele tweede het in één keer ga vieren. Veel te veel gedoe steeds, zit je helemaal niet op te wachten in de kraamweken.

  Beantwoorden
 2. janske

  5 november 2015 at 13:03

  Wat een heerlijke babyborrel….ik denk dat ik het de volgende keer ook maar zo ga doen….erg leuk!

  Beantwoorden
 3. Sija

  6 november 2015 at 07:09

  Het was heel gezellig, idd fantastische cheesecake in een heel leuke locatie. Een absolute aanrader om de geboorte van je kleintje op deze manier te vieren.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *