TIMECAPSULES ♥ bewaar alle mijlpalen in een design box

Er zijn momenten in het leven die je graag eeuwig zou willen vasthouden en vooral wil bewaren, zoals het eerste paar schoentjes van je kleintje, de echo, het geboortekaartje of de kousenband van je bruiloft. Maar waar ga je dat bewaren?  In een tasje of doos op zolder om nooit meer in te kijken? Dan is de TimeCapsule misschien wel iets voor jou! TimeCapsules heeft namelijk een prachtige design box ontwikkeld waarin je alle mijlpalen kunt vastleggen en jaren in kunt bewaren.

Het idee is geïnspireerd op de dozen die Andy Warhol naast zijn bureau had staan. Daar verzamelde hij dagelijkse dingen in, zoals o.a. recepten, kranten en bijvoorbeeld een kus van Marilyn Monroe op een zakdoek. Als de doos vol was, deed hij hem dicht en sealde hem. Toen hij overleed waren er ongeveer 612 ‘TimeCapsules’ die een uniek kijkje gaven in het leven van de excentrieke kunstenaar.

Bij de TimeCapsule krijg je een boekje waarin je persoonlijke berichten kunt schrijven. Met het masking tape kan je foto’s, tekeningen en sketches vast plakken. Ook zit er een gebruiksaanwijzing, inpakpapier en een gouden sticker bij voor de #1 herinnering. Als laatste zit er een sealing-strip bij om de TimeCapsule dicht te doen en veilig te bewaren.
Wat mij betreft een waanzinnig leuk cadeau om te geven of om te krijgen! Wat vinden jullie van TimeCapsules?

TimeCapsules op UrbanMoms.nl

TimeCapsules 'baby' op UrbanMoms.nl

TimeCapsules op UrbanMoms.nl

TimeCapsules op UrbanMoms.nl

TimeCapsules 'wedding' op UrbanMoms.nl

TimeCapsules 'farwell' op UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 327 times, 1 visits today)

4 Responses to "TIMECAPSULES ♥ bewaar alle mijlpalen in een design box"

Add Comment
  1. Nathalie

    12 augustus 2013 at 12:58

    Toevallig sta ik vanmorgen de eerste herinneringen van mijn dochtertje in een suffe verhuisdoos te stoppen… Dit is zoveel leuker! Waar zijn ze te koop?

    Beantwoorden
  2. Pingback: MY INSTAGRAM WEEK #5 | UrbanMoms.nl

  3. Pingback: TREASURE TIN: VOOR AL DIE KLEINE SCHATTEN - UrbanMoms.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *