UIT TIP: DE (KINDER)PARADE UTRECHT

De Parade, áltijd een super leuk uitje in welke stad dan ook. Vandaag start hij in Utrecht.Iedere dag is er een uitgebreide KinderParade. Denk aan zelf poffertjes maken, schilderen, timmeren, de silent disco en de fameuze zweefmolen voor jong en oud.

parade|UrbanMoms.nl

parade|UrbanMoms.nl

Zing en swing bijvoorbeeld gratis mee op zondagmiddag met kinderband De Lollies of de muzikanten van Samba Salad. En als klap op de vuurpijl kan je bij Hotmamahot je eigen showoutfit maken. Kijk hier voor het kinderprogramma.

TIP: Voorstelling ‘Trui’ van Sanne Zweije (4+, 4 t/m 7 aug)

‘Een trui is heel normaal. Tenzij je er samen inkruipt en er een viervoetig monster of een tweehoofdige bangeschijterd van maakt. Twee spelers, onbegrensde fantasie en een paar kledingstukken zijn de ingrediënten van Trui. Een viervoetige voorstelling die je thuis nog eens na kan spelen. Wat voor enge types, bizarre wezens en vergeten figuurtjes liggen er in jouw kledingkast?’

parade|UrbanMoms.nl

Evelien is moeder van Piet (’10), Tycho (’12) en Mickey Charlotte (sept ’15) en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

(Visited 186 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *