TRIED & TESTED: FIETSSTOELTJE VAN HAMAX

Ik ben heel graag buiten met onze jongens. Omdat wij geen tuin hebben, zijn we vaak in het Kralingse Bos te vinden wanneer het lekker weer is. Meestal pakken we de fiets er naar toe, zeker wanneer het lekker weer is. Ook door de weeks breng ik de jongste vaak op de fiets naar het kinderdagverblijf. Heerlijk die vitamine D schuiven!
Flint fietst tegenwoordig zelf of gaat op zijn step mee en voor Riff heb ik sinds kort een nieuw fietsstoeltje. Van Hamax om precies te zijn. Deze kreeg ik toegestuurd om uit te proberen. En man, wat een verschil met onze oude fietsstoel.

Enkele pluspunten van de Hamax fietsstoel op een rijtje;

  • De fietsstoel ziet er niet alleen mooi uit (ja, het oog doet ook wat), maar is ook nog eens robuust
  • De rugleuning is in hoogte verstelbaar. Ideaal, want zo groeit de stoel met je kleintje mee
  • De voetsteun is met één hand in hoogte te verstellen
  • Er zit vering in de zitting (stoepjes op en af is dus geen probleem!)
  • En wat mij betreft de beste optie; het stoeltje heeft een ligstand(!). Met een draaiknop kantelt het stoeltje tot zo’n 20°, ideaal voor in slaap vallende kleintjes!

Fietsstoeltje Hamax | UrbanMoms.nl

Hamax heeft 2 verschillende fietsstoeltjes -in het wit en in het zwart- voor achterop; voor een framebevestiging en een bagagedragerbevestiging. Kijk wel even goed welke bevestiging op jouw fiets past, voordat je het fietsstoeltje besteld. Ze hebben trouwens ook een zitje voor voorop (vanaf 9 maanden).

Meer informatie over de fietsstoeltjes van Hamax vind je hier. Wij zijn verkocht in ieder geval!

Fietsstoeltje Hamax | UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 135 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *