UIT TIP: MENEER MONSTER RULES! door Myra

Afgelopen zondag ben ik voor de tweede keer bij een voorstelling van Meneer Monster geweest en dat moest ik even met jullie delen! Een theatervoorstelling is toch altijd iets bijzonders voor de kinderen, een groot podium, zware gordijnen en de grote zaal maken het al spannend. Vaak is kindertheater alleen zo vreselijk braaf en zoet, dat je als ouder bijna in slaap valt. De voorstellingen van Meneer Monster zijn echter niets van dat alles; heel leuk voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders!

Met veel humor en creativiteit vormen de heren van Meneer Monster bekende kinderboeken om tot een voorstelling. Vorig jaar een moderne variant van ons favoriete boek “De Gruffalo” en dit jaar was “de Fantastische Meneer Vos” aan de beurt. Zowel Just (5) als Quinten (3) zaten op het puntje van hun stoel en vonden het af en toe zelfs wel heel spannend! De voorstellingen duren ongeveer een uur, en daarna mogen de kinderen nog even het podium op om op de foto te gaan met de spelers en een kijkje te nemen in het decor. De voorstelling “De Fantastische Meneer Vos” speelt nog tot en met mei op verschillende locaties: klik hier voor de speellijst.

Zeker gaan, en laat ons even weten hoe je het vond!

UIT TIP: theater Meneer Monster | UrbanMoms.nl

Myra is moeder van Just (’10) en Quinten (’12) en woont in Amsterdam. Ze gaat er met de boys regelmatig op uit. Echte jongens die veel lawaai maken, knoeien en rondrennen, dus overal waar Myra naar toe gaat is zeker ‘kidproof’.

(Visited 398 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *