UIT TIP: RESTAURANT FESTIVAL TASTE OF AMSTERDAM

Na de fijne en hippe foodtruck festivals als Trek en Rrrollend, vergeten we bijna dat Taste of Amsterdam alweer voor de 12e keer wordt georganiseerd dit jaar. Op dit restaurant festival -wat morgen start- in het Amstelpark ga je op één middag/avond uit eten bij de beste restaurants uit Amsterdam en omgeving. De restaurants bereiden kleine versies van de gerechten uit het restaurant zodat je niet alleen kunt genieten van één heerlijk gerecht, maar van meerdere gerechten van verschillende restaurants!

En je kunt niet alleen proeven op Taste of Amsterdam, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan in de keuken. Er zijn wijnproeverijen (oh yes!), kookdemonstraties van bekende chefs, masterclasses en entertainment! Ook zijn er speciale producten te shoppen bij kleine producenten en lokale ondernemers op de Taste markt.

Taste of Amsterdam restaurant festival | UrbanMoms.nl

Ook aan de kids is gedacht

Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang én er is een speciaal kids programma op zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur: Taste of Kids. Koekjes bakken met meelwormen bijvoorbeeld, verschillende leuke en leerzame kookworkshops, smaaklessen of cupcakes versieren. Bekijk hier het uitgebreide kids programma.

Taste of Amsterdam restaurant festival | UrbanMoms.nl

Taste of Amsterdam restaurant festival | UrbanMoms.nl

Openingstijden Taste 2016:

Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur
Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur
Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

Tickets zijn €12,00. Een passepartout voor 4 dagen kost €22,00. Tickets zijn hier te koop. Enjoy en eet smakelijk :)

Taste of Amsterdam restaurant festival | UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 84 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *