UMB’s ZOMERVAKANTIE TIPS: Op strandvakantie in eigen land

Nog voordat ik in augustus 2013 startte met UrbanMoms was ik jarenlang werkzaam bij TOP-Recreatie. Zij verzorgen in de vakantieperiodes de animatie op vakantieparken in o.a. Nederland en België. Het hele jaar door bezocht ik de leukste en meest kindvriendelijke campings. Maar kamperen is tegenwoordig meer weggelegd voor de echte die-hards, want de meeste gezinnen met kinderen kiezen toch vaak voor het comfort en de luxe van thuis als ze op vakantie gaan.

Strandslaaphuisjes direct aan zee

Gelukkig hebben veel campings ingespeeld op deze nieuwe vorm van ‘kamperen’, zo ook strandcamping Groede in Zeeuws-Vlaanderen. Zij plaatsen namelijk elk seizoen -vanaf begin maart tot en met eind oktober- een aantal strandslaaphuisjes op het strand, direct aan zee. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien: een complete keuken, een hoogslaper met uniek uitzicht op zee, een stapelbed, een tweepersoons- slaapbank en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten is er een ruim terras met zitbank, eettafel en bijpassende krukjes. De strandslaaphuisjes zijn ook voorzien van strandstoelen en een windscherm voor op het strand. In een aantal huisjes is ook de hond welkom. In de wintermaanden worden de strandslaaphuisjes van het strand gehaald voor onderhoud.

Strandcamping Groede: zomervakantie met kids, strandslaaphuisjes | UrbanMoms.nl

Strandcamping Groede: zomervakantie met kids, strandslaaphuisjes | UrbanMoms.nl

Kindvriendelijk

Doordat je direct aan het strand zit, heb je niet alleen een geweldig uitzicht, maar heb je ook alle vrijheid. Daarnaast kan je tijdens je verblijf, gebruik maken de faciliteiten van de camping waaronder de kidsclub.

De kosten voor een lang weekend gaan vanaf €465, een midweek vanaf €515 of week vanaf €915. Meer informatie vind je op strandcampinggroede.nl/slapenaanzee.

Strandcamping Groede: zomervakantie met kids, strandslaaphuisjes | UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 962 times, 1 visits today)

2 Responses to "UMB’s ZOMERVAKANTIE TIPS: Op strandvakantie in eigen land"

Add Comment
 1. Strandcamping Groede

  13 februari 2015 at 10:06

  Beste Esther,
  Namens familie van Damme en alle mederwerkers, bedankt voor deze leuke blog!

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   13 februari 2015 at 11:09

   Graag gedaan!! :)

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *