URBANMOMS IS HIRING!

UMB join our team | UrbanMoms.nl

Ben jij gek op online marketing, communicatie en tekstschrijven? Draai jij je hand niet om voor het schrijven van blogartikelen, het draaien van een project of het organiseren van een evenement? Wil je veel leren en je netwerk uitbreiden? Of ben je op zoek naar werkervaring? Inspireer ons met je CV of motivatie, want UrbanMoms is op zoek naar talent om het team te versterken. Momenteel hebben we ruimte voor stagiaires in verschillende disciplines zoals marketing en project management. We zijn erg benieuwd naar jou!

Over ons…

UrbanMoms is dé online lifestyle blog over het hippe leven in de stad met kids, gevestigd in Rotterdam. We werken in een klein team waarbij ieder eigen verantwoordelijkheden krijgt. We geloven dat daar de beste ideeën en tofste samenwerkingen uit ontstaan. UrbanMoms is onderdeel van Blogstreet. Blogstreet adviseert MKB bedrijven en multinationals in hun online merkcommunicatie en werkt campagnematig samen met verschillende (mom) influencers.

Ben jij de zelfstandige, pro-actieve en vooral enthousiaste stagiair marketing of projectmanager die wij zoeken? Per direct beschikbaar voor minimaal 3 dagen in de week, voor minimaal 4 maanden? Let us know at jobs@urbanmoms.nl.

ONLINE MARKETING INTERN – UrbanMoms.nl

Draai jij je hand niet om voor het schrijven van blogartikelen, volg je trends op de voet en heb je een verrassende kijk op (blog)design? Wij bieden jou de mogelijkheid om UrbanMoms.nl visueel in een nieuw jasje te steken, nieuwe samenwerkingen op te zetten en content te schrijven. Je bent enthousiast, secuur, kan je verplaatsen in de doelgroep (moeders 25-45 jaar) en zoekt altijd naar nieuwe samenwerkingsverbanden.
– Opleidingsrichting: Marketing, Communicatie, Grafische Vormgeving of een andere opleiding in deze richting
– Sterk in verbinden en tekstschrijven

PROJECTMANAGEMENT INTERN – Blogstreet & UrbanMoms.nl

Is ‘regelen’ jouw middle name? Begeleid je projecten van A tot Z, zonder het overzicht te verliezen? En ben je gedreven om projecten tot een goed einde te brengen? We bieden jou de mogelijkheid om merkbelevingen neer te zetten op zowel grote als kleine schaal. Je werkt mee aan uiteenlopende projecten voor zowel Blogstreet als UrbanMoms, denkt mee met de vraag van de opdrachtgever en regelt dat wat er is afgesproken. Jij bent secuur, stressbestendig en commercieel sterk onderbouwd.
– Opleidingsrichting: Bedrijfskunde, Marketing, Eventmanagement of een andere opleiding in deze richting
– Sterk in ‘hands-on mentaliteit’ en to-do lists

Drop us a line at jobs@urbanmoms.nl. Love to hear from you!

Photocredits: Workmode by Lotte Manou van Wely

Esther (34) is de oprichter van UrbanMoms.nl, runt haar bedrijf Blogstreet, is moeder van Flint (nov ’10) en Riff (sept ’15) en woont samen in Rotterdam. Op de blog deelt ze fijne dingen om te doen in de stad met kids: hotspots, fashion & must-haves. Get inspired!
(Visited 576 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *