USINE: EEN TYPISCH EINDHOVENS ADRESJE VOOR KOFFIE, LUNCH of DINER

Even voorstellen: Ik ben Lonneke en woon in Eindhoven met manlief en 2 kids. Ik ben ZZP-er en blog ook op Bubblemint.nl. Ik ben gek op design, het bezoeken van steden (Stockholm, NY, Berlijn, Londen…maar net zo goed in Nederland!) en ik ga er graag op uit met de kids! In Eindhoven is de laatste jaren veel veranderd en dat is een heel goed teken! Er is enorm veel creativiteit gaande en vooral het trendy gebied Strijp-S (oud Philipsterrein) is daar een mooi voorbeeld van.

Usine is een heerlijk adresje voor koffie, lunch of diner waar wij graag komen in Eindhoven. Dit industriële pand in de Lichttoren van Philips was vroeger de fabriek waar de gloeilampen gemaakt werden. Eindhovens trots dus! De sfeer van de historische industrie is nog goed voelbaar op deze plek.

Usine koffie lunch diner | UrbanMoms.nl

Usine koffie lunch diner | UrbanMoms.nl

Ook de kids kun je hier rustig mee naartoe nemen. Er is ruimte genoeg en in de ‘Petite Usine’ hoek kunnen kleintjes lekker spelen terwijl jij van je cappuccino geniet.

Usine koffie lunch diner | UrbanMoms.nl

Usine koffie lunch diner | UrbanMoms.nl

Bij de ingang vind je een Kiosk waar leuke spulletjes in Usine stijl verkocht worden. Verder ligt Usine super centraal en is het dus eenvoudig te combineren met een bezoekje aan de binnenstad van Eindhoven. Usine (Lichttoren 6, Eindhoven) is 7 dagen per week open!

Usine koffie lunch diner | UrbanMoms.nl

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 366 times, 1 visits today)

One Response to "USINE: EEN TYPISCH EINDHOVENS ADRESJE VOOR KOFFIE, LUNCH of DINER"

Add Comment
  1. Janske

    19 november 2014 at 22:46

    Die taartjes in die kiosk zien er daar altijd zoooo verleidelijk uit….snel maar weer eens naartoe gaan :-)

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *