WARMEN TINTEN IN WINTERCOLLECTIE IMPS & ELFS

Imps & Elfs is geen onbekende in de kids fashion. Je kent dit Nederlandse merk vast en zeker van hun mooie en zachte babykleding. Iedereen heeft toch wel een item van hen in de kast hangen?! Maar wist je dat Imps & Elfs ook grotere maten verkoopt? Hun collectie loopt namelijk t/m maat 176. En vooral de spijkerbroeken zijn een hit door de mooie (skinny) fit.
Wij zijn echt enthousiast over de wintercollectie. Een tikkeltje vintage en warme kleuren overheersen deze winter bij Imps & Elfs.

Stijn draagt een geruite blouse die is gestikt (en is iets dikker dan een normale blouse), een vintage-look longsleeve en een donkerblauwe slim fit jeans. Noé draagt een polka dot jurkje, met een kleurrijke legging en warme sweater. Om de looks net even wat stoerder te maken, combineren wij de jongens look met een coole beanie. De meiden look wordt ook wat stoerder (maar toch girly) door de kaplaarsjes en de vrolijke beanie. Get inspired!

Wintercollectie AW14 Imps & Elfs | UrbanMoms.nl

Wintercollectie AW14 Imps & Elfs | UrbanMoms.nl

Wintercollectie AW14 Imps & Elfs | UrbanMoms.nl
Neem eens een kijkje in de webshop van Imps & Elfs.

Special thanks to Pomme de Jus for the shooting location & Toddlers and Tees for the Beau Hudson beanies.

Esther is de oprichter van UrbanMoms.nl, runt haar bedrijf vanDAMM, is moeder van Flint en Riff en woont samen in Rotterdam. Op de blog deelt ze fijne dingen om te doen in de stad met kids: hotspots, fashion & must-haves. Get inspired!

(Visited 212 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *