YUMMYA: NIEUW EN KINDVRIENDELIJK STREETFOOD FESTIVAL IN AMSTERDAM

Morgen, op Hemelvaartsdag, vindt de eerste editie van streetfood festival Yummya plaats op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam-Oost. En het beloofd een prachtige dag te worden, dus hup er-up-uit met de kids!

Guilty pleasures

In de eerste editie van Yummya wordt een paradijselijke wereld vol verleiding gecreëerd. Het verhaal van de ‘moderne’ Adam en Eva komt tot leven in vier verschillende werelden: Eden, Adam’s Apple, Eve’s Kiss en Forbidden Fruits, met ieder zijn kenmerkende streetfood gerechten en entertainment.

Lief voor kinderen

Met een draaimolen, trampoline van 10 x 10 meter, speelhoek en speciaal programma voor kinderen, gaan de kids zich zeker niet vervelen.

TIP: Neem wél je zonnebril (en zonnebrand) mee, de weerkaatsing van de zon op de baan kan fel zijn.

Ervaringen delen

“Op Yummya bieden we zeer veel zitgelegenheid, met een mix van lange tafels en knusse zithoekjes. Daarnaast is Yummya voor jong en oud, hetgeen je terugziet in onze programmering. Met Yummya willen we een moment creëren wat samen wordt beleefd en waar nog lang aan wordt teruggedacht. Met het creatieve concept van Yummya, dat door Event Conceptbureau By Whyte op unieke wijze is ontwikkeld, gaat dat zeker lukken”, aldus Enzo Kleijn, founder en organisator van Yummya.

Praktische info

Yummya vindt plaats op donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 mei 2016. Het foodfestival vindt plaats op de Jaap Eden IJsbaan, Radioweg 64 in Amsterdam.
Op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 mei is Yummya geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Tot 19.00 uur is de entree gratis, daarna 3 euro per persoon.
Op zondag 8 mei is Yummya open van 11.00 tot 21.00 uur en de gehele dag gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op de website van Yummya.

TIP: Neem een gratis taxi naar Yummya. Met de code ‘abel-yummya’ is de eerste rit met Abel t.w.v. 20 euro gratis!

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 183 times, 1 visits today)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *