ZIN IN DE ZOMER MET DE NIEUWE SJAAL COLLECTIE VAN POM AMSTERDAM

Een paar weken geleden was ik op het kantoor van POM Amsterdam. Het is zo ontzettend leuk om af en toe een kijkje achter de schermen te krijgen bij merken. En dan vooral merken die ik zelf graag draag of al heel lang op de voet volg.

POM Amsterdam bestaat (pas) 4 jaar en is in 2011 opgericht door de twee zussen Liesbeth en Violet. Ik draag de sjaals van POM al een aantal jaar en ben ‘aangestoken’ door mijn Amsterdamse vriendin die vanaf dag 1 fans is van deze sjaals. En ik geef haar geen ongelijk, want als je een POM sjaal koopt dan koop je ook echt een goede kwaliteit sjaal.

Liesbeth en Violet zijn ook altijd op zoek naar de leukste stoffen met de beste kwaliteit. Zo draag je de sjaal niet één seizoen, maar meerdere jaren achter elkaar. En dat ervaar ik ook zo. Want mijn ‘oude’ POM sjaal draag ik al heel lang. Zowel in de zomer als in de winter trouwens.
Overigens niet zo netjes geknoopt als in het onderstaande filmpje, maar juist heel nonchalant omgeslagen of in de hele lengte om mijn nek.

POM Amsterdam UMB favourites SS15 | UrbanMoms.nl
Ik draag hier de ‘colour rebel lime/petrol’ sjaal.

Dit zijn mijn favoriete POM sjaals voor dit voorjaar. Get inspired!

POM Amsterdam UMB favourites SS15 | UrbanMoms.nl

Shop de nieuwe collectie op pom-amsterdam.nl.

Esther startte UrbanMoms.nl in 2013, runt haar bedrijf vanDAMM en is moeder van 2 jongens. Op de blog deelt ze leuke dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

(Visited 1.467 times, 1 visits today)

5 Responses to "ZIN IN DE ZOMER MET DE NIEUWE SJAAL COLLECTIE VAN POM AMSTERDAM"

Add Comment
 1. sophie

  19 maart 2015 at 09:57

  Super leuk!

  Beantwoorden
  • Esther | UrbanMoms.nl

   19 maart 2015 at 21:47

   Thnx Sophie! =)

   Beantwoorden
 2. mustLOLO

  21 maart 2015 at 04:00

  Esther,

  Leuke sjaals vooral die blauwe met luipaard print en how-to video is super handig ;)

  Beantwoorden
 3. Cindy

  3 april 2015 at 07:03

  Echt te leuk! Mijn favoriet is de Simply Zebra. Zou super zijn om nog wat leuks te scoren voor mezelf op mijn laatste dag werken voor mijn zwangerschapsverlof!

  Beantwoorden
 4. wendy

  3 april 2015 at 07:50

  Ik zie ernaar uit !

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *