Koningsdag Station Hofplein | UrbanMoms.nl

5 TIPS OM TE DOEN TIJDENS KONINGSDAG MET KIDS

In Rotterdam is er tijdens Koningsdag -woensdag 27 april a.s.- weer veel te doen. Denk aan Oranjebitter, het Kralingse Bos Festival & het S’Oranje Festival bij Blaak. Maar ook voor kids is er weer veel leuks te doen. Wij hebben 5 tips op een rijtje gezet, die leuk zijn voor het hele gezin!

Royal Republic: Station Hofplein

Op Station Hofplein komen BIRD, CLONE, 360 Degrees, Broodrooster, Denoism en Vagübond samen voor een heerlijke middag en avond. Verwacht een foodline-up met verschillende foodtrucks (van biologische snacks en asian fingerfood tot stoofgerechten en Thais). Denoism regelt daarnaast een BBQ en BIRD zorgt voor heerlijke houtovenpizza’s. Ook is er een vrijmarkt en een zweefmolen. Tof voor kids! Updates m.b.t. dit event vind je op hun evenementenpagina op Facebook. Credits top foto: Royal Republic.

Royal Rollerdisco

Op het Deliplein op Katendrecht is er tijdens Koningsdag een Royal Rollerdisco. Dit betekent skaten en dansen, maar op het festival kan ook worden genoten van een vrijmarkt (vanaf 11.00 uur), live muziek, workshops en kinderactiviteiten. Wie geen skates heeft kan deze hier huren.

Royal Rollerdisco Katendrecht | UrbanMoms.nl

Kingsday @HotelNewYork

Vanaf Katendrecht kan je met de loopbrug oversteken naar HotelNewYork. Daar wordt van 13.00-20.00 uur het terras van Hotel New York voor één keer omgetoverd tot een swingende, gratis toegankelijke dansvloer in de open lucht, inclusief uitzicht op de Maas. Hou rekening met drukte en zorg voor een koptelefoon voor jouw kleintje, just in case.

Kindervrijmarkt Witte de Withplein

Kinderen tot 16 jaar verkopen in de Witte de Withstraat en op de Schiedamse Vest hun oude spulletjes. O.a. Gusto, Dertien en Hudson zorgen voor fijn eten en drinken. Houdt voor meer info hun Facebookpagina in de gaten.

Koningsdag in het Liskwartier

Van 10.00 tot 18.00 uur is er een vrijmarkt en kinderplein op de Berkelselaan, Bieslandstraat en het Lisplein. Je kunt je fiets pimpen, poffertjes eten, meedoen aan het Open Podium en een streetdanceworkshop, kinderdisco en veel meer! Bekijk hun website maar eens voor alle informatie.

Koningsdag Liskwartier Rotterdam | UrbanMoms.nl

(Visited 777 times, 2 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *