Ammehoela-1 | UrbanMoms.nl

Ammehoela: zwemkleding met fijne tropische prints

Onlangs beleefde de lente zijn laatste dag en dat betekent dat de zomer nu officieel is begonnen. Wat een fijn idee dat de tijd van vakantie, spelen op het strand, zwemmen en rondbanjeren in je zwembroek voor de deur staat. Met dit weer komen we al snel in de zomerse flow, dus de hoogste tijd voor wat fijne swimwear inspiratie!

Ammehoela-2 | UrbanMoms.nl

Play safe, stay cool

De nieuwe zwemkledingcollectie van Ammehoela is ontworpen voor echte surf girls en dudes en bestaat uit tops met korte mouw, shorts, zwembroekjes, een badpak en een bikini. Allemaal voorzien van tropische prints in Honolulu stijl en in felle, heldere kleuren met de relaxte urban look die we van het kinderkledingmerk gewend zijn. Ook aan details is gedacht; omdat kids nooit stilzitten en de hele dag in en uit het water gaan is de pasvorm van de kleding extra comfi, goed ventilerend en droogt het snel op. Daarnaast heeft het materiaal van de zwemkleding een SPF50 en biedt de collectie bescherming tegen de UV-straling van de zon.

Ammehoela-3 | UrbanMoms.nl

In de sale!

Zelfs de allerkleinste kunnen deze zomer de show stelen in de zwembroekjes en badpakjes van Ammehoela. Alle items zijn namelijk al verkrijgbaar vanaf maat 50-56. De grootste maat is 134-140.
De Ammehoela collectie is te koop in de webshop en bij de Ammehoela retailers.
Extra gelukje: de sale is begonnen! Koop de Ammehoela zwemkleding nu op de website met 30% korting.

(Visited 418 times, 1 visits today)
About the author
Lauri Kok (30) is een geboren en getogen Rotterdamse en als moeder van de 13 jarige Mikai ('05) weet ze inmiddels alle ins en outs over het stadse leven met kids. Na haar studie communicatie heeft ze van alles gedaan, al is schrijven een van haar favo bezigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *