Hotspot Antwerpen MoMadeCupcakes | UrbanMoms.nl

DE HOTSPOTS VAN DE KLOOSTERSTRAAT IN ANTWERPEN door gastblogger Anaïs

Mijn naam is Anaïs (30), mama van Lou (21 maanden) en werk op de sales afdeling bij modebedrijf Hop Agenturen. Sinds een jaar of vijf woon ik in het mooie Brabant samen met Han. Maar als rasechte Antwerpse, gaat mijn hart nog steeds sneller slaan voor deze prachtige stad aan de Schelde. Daarom ben ik er ook bijna wekelijks te vinden, want het voelt elke keer weer als thuiskomen! Ik zal jullie regelmatig updaten over de leukste hotspots in Antwerpen.

Afgelopen zondag was een uitgelezen moment om naar één van onze favorieten plekken ‘van ’t stad ‘ af te zakken: de Kloosterstraat. Het is de antiekstraat van Antwerpen en de ideale plek om te flaneren op zonnige zondagen.
Niet te missen aan de start van de middag is even binnenstappen bij: YOUR. YOUR is een fantastische conceptstore waar je werkelijk alles kan vinden. Of het nu de nieuwste en meest trendy fashion artikelen zijn of de hotste cosmetica brands: YOUR is the place!

Hotspot Antwerpen YOUR | UrbanMoms.nlYOUR | Kloosterstraat Antwerpen

Als Antwerpse ben ik nog steeds even Bourgondisch en ben daarom ook trots dat Lou echt kan genieten van allerlei lekkernijen die op tafel geserveerd worden. Chez Fred is een kleine Franse brasserie waar je elke keer weer warm onthaalt wordt en waar er altijd een relaxte sfeer hangt. Of je nu gaat voor hun salade nicoise, sashimi of stoofvlees: je stapt er altijd tevreden de deur uit. Het duurt niet lang of Lou met een volle buikje tevreden in de buggy in slaap valt, wat ons de tijd geeft om rustig verder te kuieren.

We ontdekken heel snel een nieuwe hotspot in de Kloosterstraat: The Recollection! Wat een geweldige mix van kunst, design, fashion maar ook originele ‘hoekjes’ die de winkel onderscheiden van alle anderen die er al zijn: een speciaal plekje voor bloemen, prachtige boeken en zelfs een corner voor nieuw aanstormend talent. Wauw! Een echte aanwinst voor Antwerpen als je het mij vraagt. Je kan er de volgende merken terugvinden: Maison Martin Margiela, Piet Hein Eek, Aesop cosmetica, Studio Simple, Petite Friture…

Hotspot Antwerpen The Recollection | UrbanMoms.nlTHE RECOLLECTION | Kloosterstraat Antwerpen

Hotspot Antwerpen The Recollection | UrbanMoms.nlTHE RECOLLECTION | Kloosterstraat Antwerpen

Verder genieten we van het heerlijk winters zonnetje en snuiven de sfeer op van de zondagse relaxte sfeer. Altijd de moeite om binnen te lopen bij: Hot & Cold, Mia & Moi, Viar, Loft Styles & Cult.

Traditie voor ons, is het afsluiten van de dag bij MoMadeCupcakes aan de Reynderstraat 37.
Ik geef toe dat we allemaal raar stonden te kijken toen Mo ons vertelde dat hij zijn wel befaamde broodjeszaak ging verkopen om een cupcake store op te richten. Maar wat ben ik toch blij met deze geweldige beslissing! Zodra je binnenstapt bij Mo wordt je overweldigd door heerlijke geuren en fantastisch uitziende cupcakes, waar je nooit uit kan kiezen. Geen diepvries, geen kleurstoffen, maar alles dagvers gemaakt… Met enorm veel smaak! De aanraders: Nuts For U, Chai Latte, Cappuccino & Ginger Vanilla – en voor Lou een mini cupcake speculoos. Enjoy!

Hotspot Antwerpen MoMadeCupcakes | UrbanMoms.nlMOMADECUPCAKES | Reynderstraat 37 Antwerpen

Hotspot Antwerpen MoMadeCupcakes | UrbanMoms.nlMOMADECUPCAKES | Reynderstraat 37 Antwerpen

(Visited 543 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *