ANIMAL PRINTS VOOR DE KOUDERE DAGEN door Elise | UrbanMoms.nl

DIERENPRINTS VOOR DE KOUDERE DAGEN door Elise

De zomer loopt nu toch echt op zijn eind. Het wordt weer tijd voor vestjes, maillotjes en jasjes. Gelukkig hangen de winkels hier vol mee, geen gebrek aan leuke en vooral warme dingen. Kleuren als olijfgroen, oker, grijs en camel zien we veel terugkomen dit najaar. Ook zwart is onmisbaar. 

Vossen- en muizenprint

Dit najaar is de dierenprint weer volop aanwezig. Geen probleem voor mij, want ik ben er dol op. Eén van de diertjes die ik geregeld tegen kom zijn de vosjes. Dit lieve diertje zien we bij verschillende merken terugkomen, voor zowel bij de girls als bij de boys.

Fiene haar beentjes wil ik natuurlijk lekker warm houden deze winter. Met de maillot met vosjes van het Nederlandse merkje Lullaby Road (zie topfoto) zit ze er sowieso lekker warm bij en daarbij staat het ook nog eens super cute. En ze hebben er ook nog een leuke hoed en sjaal bij.

ANIMAL PRINTS VOOR DE KOUDERE DAGEN door Elise | UrbanMoms.nl

De kniekousen van Mini Dressing zijn helaas nog niet te verkrijgen in Fiene haar maat, maar als ze wat groter was geweest hadden ze hier sowieso in de kast gelegen. Ze zijn te leuk om niet te laten zien, hiermee is geen enkele outfit nog saai. Leuk onder zowel een kort broekje, rokje of jurkje.

Dit vossen broekje en bijbehorende shirtje hieronder zijn van de Zara.

ANIMAL PRINTS VOOR DE KOUDERE DAGEN door Elise | UrbanMoms.nl

Een andere dierenprint zien we bij dit muizen jurkje van het hippe merk Mini Rodini. Mini Rodini maakt veel gebruik van prints. En daar horen dierenprints natuurlijk ook bij, zoals tijgers, pauwen, aapjes, pinguïns en nu dus ook muisjes! Het is allemaal heel speels waardoor het er vrolijk uitziet. Het jurkje heb ik gecombineerd met een effen zwarte maillot en met een lekkere warme pompon muts (beiden H&M).

ANIMAL PRINTS VOOR DE KOUDERE DAGEN door Elise | UrbanMoms.nl

(Visited 1.117 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *