kidscaseAP|UrbanMoms.nl

ANTOINE PETERS EN KIDSCASE: EEN GOUDEN COMBINATIE

Gisteren presenteerde Kidscase de eerste samenwerking met conceptueel ontwerper Antoine Peters.Antoine is de vader van de 1 jarige Alf en om zijn komst te vieren ontwerpen ze samen deze lijn. Antoine ontwierp eerder voor Eastpak, Moooi van Marcel Wanders, United Nude, Quinze & Milan, Film Festival Rotterdam, Effio, Gsus Industries, EYE en Viktor en Rolf. En zijn werk hing ook al in diverse musea. En nu dus kleding!

Het resultaat is te leuk, super speels en vrolijk, uiteraard geïnspireerd door zijn eigen zoon, maar ook alle kinderen in het algemeen. De vaak aanstekelijke lach en nieuwsgierige kijk op het leven.

Alf1_KC+AP_HR

kidscaseAP|UrbanMoms.nlkidscaseAP|UrbanMoms.nl

kidscaseAP|UrbanMoms.nl

We worden vrolijk van de lijn en zouden net als Antoine zelf zei de kleren ook wel aan willen. Een volwassen maat van de trui met de geweldige lach of muts met ballen zouden coole vaders en moeders zeker ook goed staan.

De collectie bestaat uit 8 verschillende modellen voor jongens, én meisjes die roze en franjes niet zien zitten, en de maten gaan van 3 maanden tot 10 jaar.

kidscaseAP|UrbanMoms.nl

Wij vinden het nogal cool dat een vader een collectie voor zijn zoon ontwerpt, en zijn vooral erg blij dat hij deze wil delen met anderen zodat die er ook super tof uit kunnen zien.

De combinatie Antoine Peters en Kidscase is een gouden zet. Ze passen zo goed bij elkaar, want Kidscase staat bekend om z’n moderne en tijdloze collecties. Deze collectie van Antoine Peters is nu verkrijgbaar in winkels, webstores en de webshop van Kidscase.

kidscaseAP|UrbanMoms.nl

(Visited 294 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *