Strantwerpen Antwerpen summer in the city | Urbanmoms.nl

SUMMER IN THE CITY: ANTWERPEN PART 1 door gastblogger Anais

Deze zomer is er in Antwerpen wederom voldoende te doen tijdens de zomermaanden om helemaal in de vakantiestemming te geraken. Zoals elke grote metropool zijn er ieder jaar weer super coole pop-up strandjes en andere hotspots die je het gevoel geven dat je je echt aan de Côte d’Azur waant.

Met stip op 1 staat Badboot

Badboot is het grootste drijvende zwembad midden in het Kattendijkdok. Uniek is het, het lijkt namelijk of je werkelijk in het dok zwemt. Je bent €4 per uur kwijt en het is aan te raden om je zwembeurt te reserveren aangezien er een stop van 120 mensen per uur is. Extra leuk is dat je er op zondag ochtend kan inschrijven om te aquagymmen! En na het zwemmen kan je er ook een klein hapje eten.
Meer informatie vind je op Badboot.be.

Badboot Antwerpen summer in the city | Urbanmoms.nl

Badboot Antwerpen summer in the city | Urbanmoms.nl
Pic credits: Badboot

Chillen aan citybeach Strantwerpen

Jaren terug startte het concept van Strantwerpen, wat in mijn jeugdige kindloze jaren het hippe en trendy place-to-be was op warme zomeravonden: een echt strand aan de Schelde… Strantwerpen is lange tijd veel van zijn pluimen verloren, want zoals vele über coole concepten breekt er een periode aan waarop het gewoon te populair word.
Leuk om te zien dat Strantwerpen van oudsher terug is. Het ziet er uitermate mooi uit en bovendien erg uitgebreid dit jaar: met restaurant, yoga en Thai massage.
Strantwerpen ligt dit jaar aan Sint Annekestrand op linkeroever, aan de oevers van de Schelde waar je een uitzonderlijk mooi zicht hebt op de skyline van Antwerpen city. Open tot 31 augustus en ideaal om even weg te dromen op een heerlijk stukje strand.
Meer informatie vind je op Strantwerpen.be.

Strantwerpen Antwerpen summer in the city | Urbanmoms.nl

Strantwerpen Antwerpen summer in the city | Urbanmoms.nl
Pic credits: Strantwerpen

(Visited 212 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *