BoboChosesAW15|UrbanMoms.nl

AW15 COLLECTIE BOBO CHOSES: THE UNKNOWN MOUNTAIN JOURNEY

Bij het binnenkrijgen van de foto’s en lookbook van de AW15 collectie van Bobo Choses werden wij weer erg enthousiast. De kleuren stralen herfst en winter uit en doen ons echt denken aan de koudere maanden, boswandelingen met kaplaarzen aan en warme haardvuren.

Nu wij middenin de zomer zitten, blijft het toch altijd een beetje een gek idee. Maar het geeft ons ook het gevoel dat de herfst en winter lang zo gek ook niet zijn!

BoboChosesAW15|UrbanMoms.nl

Naast de fijne leggings en harembroekjes voor de kleinere kindjes zitten er ook weer gave broeken met originele opdrukken voor de grotere kinderen bij. Heerlijke warme truien met grove knits, stoere jeansbloeses, bretels voor de boys en zwierige rokken (zowel lang als kort) voor de meisjes. Gezellige sokken en maillots maken de outfits helemaal af en doen de slippertjes en sandalen heel even vergeten!

BoboChosesAW15|UrbanMoms.nl

BoboChosesAW15|UrbanMoms.nl

BoboChosesAW15|UrbanMoms.nl

Onderdeel van de collectie zijn o.a. ook handige en ruime draagtassen en deze zouden ook prima als leuke luiertas kunnen fungeren. Het is knap hoe ze iedere keer weer zo’n eigen en originele collectie weten neer te zetten, duidelijk herkenbaar van Bobo Choses.

BoboChosesAW15|UrbanMoms.nl

(Visited 395 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *