BABAÀ: SIMPEL, TIJDLOOS VAKMANSCHAP

Het Spaanse label Babaà is prachtig in z’n eenvoud. We weten inmiddels dat Spaanse merken vaak voor kwaliteit staan, denk aan Bobo Choses, Picnik Barcelona, en zo bewijst Babaà ook.

Er wordt prachtig Spaans katoen of Italiaanse wol gebruikt en de productie vindt geheel plaatst in Spanje. Alle modellen zijn ‘oversized’ wat betekent dat het de bedoeling is dat ieder kind zeker 2 jaar met een trui, vest of jurk zou moeten doen.

babaa|UrbanMoms.nl

babaa|UrbanMoms.nl

De kleuren zijn geweldig en je ziet gewoon dat het kwaliteit is, daar betaal je ook voor, maar nu je weet dat 1 kind er 2 jaar mee doet en een volgend kind ook nog omdat het zo mooi blijft valt het eigenlijk wel mee.

En het fijne is, ze hebben niet alleen een kinderlijn, er is ook een te mooie vrouwenlijn, met vesten, truien, jurken en sjaals. Items die tijdloos zijn. En dat is ook wel eens goed om in je kast te hebben. Alle items hebben wel iets speciaals, of een bijzonder motief of een gave neklijn, kortom gewoon echt mooi spul.

babaa|UrbanMoms.nl

jumper-woman-no1-marine-model-5

Het fijne is ook, de SALE is nu gaande (tot de 25e juli) dus wees er snel bij. Het fijne is dat, omdat het allemaal redelijk tijdloze items zijn, je makkelijk voor over een jaar kan kopen ook.

jumper-woman-no18-sunset-model-4

(Visited 213 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *